user_usunięty
UFC Middleweight
Ktoś się pisze albo chociaż zna dobry lokal z tanim piwem, gdzie mogą transmitować?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No, wiadomo że chodzi te że jakość w miaręTanie nie znaczy dobre.Jeśli chodzi o mnie to ja odpadam.
Michaś spróbujcie z Wiewiórką na miasteczku AGH. Wisła i Cracovia nie grają to gdzieś powinna być transmisja. Nazwami nie rzucę bo od 8 lat tam nie bywam ale sprawdź w obrębie ulic al. Mickiewicza-Reymonta-Piastowska-Czarnowiejska Odpuść tylko knajpę na rogu Czarnowiejskiej i Miechowskiej bo to wiślacka knajpa i przy waszym szczęściu ktoś was może zabić. Albo gorzejKtoś się pisze albo chociaż zna dobry lokal z tanim piwem, gdzie mogą transmitować?
Ja mam od 20 transmisje na PSPokazują w ogóle cały FEN czy tylko jakies ostatnie walki na Polsacie Sport 10?
To prawilnie obejrzę jak wrócę z roboty.Ja mam od 20 transmisje na PS
Odpadam, jestem na wsi aktualnie.
Ja zajawki nie mam
PussyJa zajawki nie mam
Eeee, klasyczna prowokacja.Twoje sztuczki Jedi na mnie nie działająPussy
Wysłałem ci numer Wewiura na fb bo prosilChyba wpadnę do was. Jeszcze dam znać za 1-1,5h :)
Byłem w restauracji i tam była taka szafa grająca, wrzucało się tam pieniążek i grała utwór.Tam był taki mój ulubiony pod tytułem "Cisza" , 5 minut ciszy, żadnego dźwięku.Wystarczyło wrzucić pieniążek.Chciałbym wiedzieć, ile muszę zapłacić abyś wreszcie przestał na mnie najeżdżać?
Nie wiem czy ten post dobrze zrozumiałem, ale tak ogółem zawsze.
Młoda gwardia cohones :DTakie Kinder Party sie robi ;)
Byłem w restauracji i tam była taka szafa grająca, wrzucało się tam pieniążek i grała utwór.Tam był taki mój ulubiony pod tytułem "Cisza" , 5 minut ciszy, żadnego dźwięku.Wystarczyło wrzucić pieniążek.Chciałbym wiedzieć, ile muszę zapłacić abyś wreszcie przestał na mnie najeżdżać?
Nie wiem czy ten post dobrze zrozumiałem, ale tak ogółem zawsze.
DAŁNIE GŁUPI, MIAŁEŚ PO PROSTU PRZEKAZAĆ POZDROWIENIA DLA WEWIURA I NAWET TO SPIERDOLIŁEŚNo, a co nie jest tak że jesteś naczelnym hejtertem mojej osoby?Ale klipy z klasyka zawsze propsuję.
Ale schlać się to zawsze dobrze, chociaż jak się schleję to też piszěMichi schlej się i nie pisz już dzisiaj nic wiecej na forum #cohonesdobrzeradzi
Przecież on też ma konto, to trochę mi się pomieszało , jprdl brak inby mąci w głowieDAŁNIE GŁUPI, MIAŁEŚ PO PROSTU PRZEKAZAĆ POZDROWIENIA DLA WEWIURA I NAWET TO SPIERDOLIŁEŚ
gdzie tam niby jakieś czepianie było
Pozdrów LeszkaJa dzisiaj Fen z Leszkiem
Krakowskim? <głosem Wewiura> Leszeeeeek KraaakooowskiiiiJa dzisiaj Fen z Leszkiem