ktoś się orientuje, czy Hoost prowadzi zajęcia poza Perfect Teamem, bo jesli się nie mylę, ten Team ma charakter zamknięty right?
"ten film jest już niedostępny z powodu otrzymania roszczenia dotyczącego praw autorskich od M-1 Global" :-(
Ja to zrozumiałem jednak jako tekst do tego, że Fiodor przegrał ostatnie dwie walki w takie dwa sposoby, a jednak informacje są na temat jego treningów mających na celu poprawić stójkę :D paradoksalnie tak jakby... PS:Oczywiście nigdy nie zaliczałem pierwszej porażki Rosjanina do jego faktycznych porażek.
http://www.mmabay.co.uk/2011/03/31/zuffa-llc-refuse-to-renew-the-contract-of-fedor-emelianenko/ Zuffa nie chce Fedora :(
Niby tak, ale news ten infromuje o rozmowach na temat kolejnego/ nowego kontraktu, które to utknęły w martwym punkcie. Info pochodzi z LifeSports.ru Edit: W kolejnym artykule M-1 zaprzecza jakoby jakiekolwiek rozmowy były prowadzone i dodaje, że lifesport.ru już wczesniej fabrykowała informacje aby wzbudzić zainteresowanie. Piernicze i nie czytam więcej.