Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobre chłopaki zapukają do ciebie. Zobacz w Judaszu Labrygę i Różala i co?Ale to jest już kultowy dialog. I jeszcze ta twarz Labrygasa, która tęskni za rozumem
To im nie otworzyDobre chłopaki zapukają do ciebie. Zobacz w Judaszu Labrygę i Różala i co?
Głupio tobie będzie
A można było posłuchać kazania Rózala do dzieci: zanim napiszesz coś krytycznego....
I co powiesz?To im nie otworzy
Szach i mat
Myślałem, że powie, że nie widzi na okoTo im nie otworzy
Szach i mat
@BezimiennyNie mam pojęcia zielonego, ja nawet zdjęcia w ai nie potrafię wygenerować, może @Szaba będzie wiedział.
Ok kurczę dzięki. Muszę pokombinować@Bezimienny
Tego jest sporo. Ja kiedyś korzystałem z ELEVENLABS.
Na tym video w prawym dolnym rogu jest logo najprawdopodobniej tego narzędzia do tłumaczenia ale nie znalazłem.
Jak coś to Google i: Ai translate video
Pozdro
W Polsce słowo prewencja nie jest popularne. Jak któryś freakfigter nie skończy z nożem na konferencji to yt nic nie zrobi mimo, że te konferencje łamią regulamin yt....No w końcu może zlikwidują tą patologię póki nie doszło jeszcze do tragedii
Nie zapomniałbym o trenerze Koscielskim, który może ściągnąć koszulkę i się napiąć.Dobre chłopaki zapukają do ciebie. Zobacz w Judaszu Labrygę i Różala i co?
Głupio tobie będzie
A można było posłuchać kazania Rózala do dzieci: zanim napiszesz coś krytycznego....
Robią co mogą żeby to wyglądało jakoś na "wyprzedane". Późne dopięcie wydarzenia więc mało czasu na promocję, okres, chaos na karcie i brak jakiegoś porządnego zadymienia utrudniły tylko sytuację.Fame rozdaje bilety na potęgę. Najpierw promocja 1+1 gratis teraz na f2f rozdają bilety za darmola. Ten narodowy ich pogrąży. I tak naprawdę zweryfikował. Ciekawe ile rzeczywiście biletów zostało sprzedane a ile rozdane. Prawdy się pewnie nie dowiemy.
Diablica obrażona.
Co jest prawidłowego w zawinięciu się jak lamus? To są sporty walki a nie rurki z kremem. Jeszcze bym zrozumiał gdyby tam poleciały jakieś bluzgi grube, ale chłop sam się zapisał na karuzelę i wielki szok że się kręci.Prawidłowo zrobił, Diablo to były mistrz świata, Szpilka to większą rozpoznawalność niż talent nie potrafiący jeszcze docenić tego co zrobił dla niego Wasilewski.
I jeszcze chce walki w Mma z mniejszym rywalem...
Diablo mówił wiele dziwnych rzeczy jak o esporcie (przynajmniej tak pisali na Twitterze) I ma parę dziwnych zachowań, ale setny raz ciągnięcie tamtu walki przez Szpilka poskładanego przez Różańskiego i Wrzoska, który na siłę próbuje zabłysnąć atakujące każdego, nawet Wasilewskiego?Co jest prawidłowego w zawinięciu się jak lamus? To są sporty walki a nie rurki z kremem. Jeszcze bym zrozumiał gdyby tam poleciały jakieś bluzgi grube, ale chłop sam się zapisał na karuzelę i wielki szok że się kręci.
Po prostu mu zazdrościsz, bo jest wyjątkowo wręcz przystojny!dla mnie koleś to fałszywiec straszny, czyt. Krzysiu Włodarczyk, tfu
Po prostu mu zazdrościsz, bo jest wyjątkowo wręcz przystojny!
Mnie on śmieszy.dla mnie koleś to fałszywiec straszny, czyt. Krzysiu Włodarczyk, tfu
Przecież pisałem tutaj, inni też pisali że jak bilety nie pójdą to będą rozdawać żeby jako tako uratować wizerunek.Fame rozdaje bilety na potęgę. Najpierw promocja 1+1 gratis teraz na f2f rozdają bilety za darmola. Ten narodowy ich pogrąży. I tak naprawdę zweryfikował. Ciekawe ile rzeczywiście biletów zostało sprzedane a ile rozdane. Prawdy się pewnie nie dowiemy.
Start projektu Boxdela z Załęckim.
Start projektu Boxdela z Załęckim.