PanMaciej
FameMMA
Następne Fame MMA w marcu na Wembley![]()
Ale tym prawdziwym, na stadionie, gdzie walczy Antek Joshua, a nie tej salce katechetycznej gdzie było KSW. No i w maju na Narodowym, pod nazwą "Narodowi patole".
Następne Fame MMA w marcu na Wembley![]()
NARODOWE DYMYAle tym prawdziwym, na stadionie, gdzie walczy Antek Joshua, a nie tej salce katechetycznej gdzie było KSW. No i w maju na Narodowym, pod nazwą "Narodowi patole".
Kurwa zajebiscie poleciał z frajerzyną, pozdro dobre mordy, elo, z fartem! Ajeeee!typ jeszcze napluł na tego trupa na ziemi
Nie stary, nie chcemy tutaj tych nowych „fanów”. Nie rozpędzajmy się aż tak :D13 stron do tej pory, gdyby temat wisiał na głównej i podklejony to byłoby z 25. Setki nowych fanów na cohones podczas następnej gali będą już działać aktywnie. 2 edycje za nami, a tyle się działo, co przez 5 lat istnienia FEN. Tak się robi fejm. Powinni zgarnąć wszystkie Heraklesy, czy jak tam się nazywają te dzbanki co je rozdajecie na podsumowanie roku w polskim mma.
13 stron do tej pory, gdyby temat wisiał na głównej i podklejony to byłoby z 25. Setki nowych fanów na cohones podczas następnej gali będą już działać aktywnie. 2 edycje za nami, a tyle się działo, co przez 5 lat istnienia FEN. Tak się robi fejm. Powinni zgarnąć wszystkie Heraklesy, czy jak tam się nazywają te dzbanki co je rozdajecie na podsumowanie roku w polskim mma.
Nie ma rangi poniżej oplotaPostuluję o dodanie fedreacji FAME MMA do wyświetlanych pod nickiem użytkowników!
No wiadomo że ma być powyżej!Nie ma rangi poniżej oplota![]()
Jest reakcja Danyz tego złamania, to może tylko jakieś gówno wyniknąć dlakrsmma
Panie @defthomas takie mam pytanie do szefa wszystkich szefów- dałoby radę wstawić mi dożywotnio rangę FameMMA? Bo to Shark Fights i inne, to jakieś takie nieekskluzywne są. No i byłby rekord, pierwsza ranga Fame na forum. Prośba poważna, proszę o pozytywne rozpatrzenie.
Zamiast żółtych kartek można by rangę Fame MMA nadawać.
Nie stary, nie chcemy tutaj tych nowych „fanów”. Nie rozpędzajmy się aż tak :D
jesteś najlepszym ambasadorem FAME MMA na naszym forum, nie może być inaczej![]()
Nie mowili, tylko ja sam mówiłem.
"Dokopując się do dna, odkryjesz tylko że to jeszcze nie koniec" -mądrość ludowa.Nie ma rangi poniżej oplota![]()