To było wiadome już od 3 gali.Mściwujewski potwierdził w wywiadzie, że FAME sprzedaje najwięcej PPV w Europie. Trzeba podsyłać kelnerowi
Są drudzy po ufc
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To było wiadome już od 3 gali.Mściwujewski potwierdził w wywiadzie, że FAME sprzedaje najwięcej PPV w Europie. Trzeba podsyłać kelnerowi
Niestety Marcinek odklepal w rozmowie i się rozłączył. Rzeczywiście mowa jest o innej organizacji, w której się zmierza i kto wie, czy taki Pasternak nie namówił do powrotu Najmana.
Pojawiają się pierwsze trailery F12 na konkurs w którym wygrywasz 30 tysięcy i wygrany trailer zostaje oficjalnym w dniu gali.
makiawelizm w chuj30 tys Wydane a promocja bedzie sama sie krecic.
Ciężko nadążyć za tym Marcinkiem.
za mną póki co 55 minut, lubię te malownicze epitety Najmana, wywód o dwóch chujach XDTylko Najman jest w stanie sprawić, że obejrzę 2-godzinną video-konferencję. Co się uśmiałem to moje
Dobry to jest cykl. Arek Hnida ma już kolejne plany na tę serię: Żurom vs Misiek, Kapela vs Kossakowski.Tak szczerze jak upadnie walka Najman - Muran to mi wszystko jedno.
Konfy już mam dzięki MMA pl a walka będzie wyglądać tak , że Najman pójdzie po obalenie w pierwszych sekundach.
Dawajcie innego rywala. Już wszystko dostałem.
Tak po prawdzie MMA pl zabiło hype na konfy Najman-Muran , a wielu tylko to obchodziło.
Możemy już podziękować Marcinkowi.
Dobry to jest cykl. Arek Hnida ma już kolejne plany na tę serię: Żurom vs Misiek, Kapela vs Kossakowski.
Zgadzam sie. Tak jak dotychczas nie trawilem Muranskiego( o cymbale Najmanie nie wapomne) i nie mialem zadnego faworyta w tym "starciu". Tak teraz Jaca zzarl,popil i wysral Najmana na konferencji i chcialbym zeby to samo zrobił w ring, oktagonie czy gdzie tam sobie kurwa nie wymysla.do niedawna sądziłem jeszcze, że może i Najman jest pajacem, ale przynajmniej ma gadane i jakiś tam przyzwoity poziom inteligencji
dzisiaj zobaczyłem, jak Jaca zjada go dupskiem, świat jebnął na kolana
co to są "fedki"?fedki
Nr 1 jest wujek Ramzan z HLFachowiec to fachowiec. Jeszcze przed tymi tekstami Koscielskiego robilem drabinki włodarzy i dałem w drabince nr 1 Pasternakowi
hahahah omg, mogą dać to w PPV.16 listopada Cage: Miras, Jacek Muranski i Rozpara