Dawid _Ozdoba-Legenda
PRIDE FC Welterweight
Raczej pokazowa walka.Aśka?
W jakiej dyscyplinie i z kim? Bo chyba nie w MMA?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Raczej pokazowa walka.Aśka?
W jakiej dyscyplinie i z kim? Bo chyba nie w MMA?
Ochroniarz z fame mma walczy w main evencie gali ksw 59 xDDD, to się nazywa 'awans'
View attachment 18650
Ochroniarz z fame mma walczy w main evencie gali ksw 59 xDDD, to się nazywa 'awans'
Walus miał 2 oferty od Fejmu w tamtym roku - ochroniarz Gremlin , a kto drugi to nie jestem w stanie go zrozumieć.
Ciekawe czy ta konferencja się odbędzie za tydzień, czy znów coś poprzestawiają. Jeśli wszystko zostaje, to w tym tygodniu powinniśmy poznać terminy gal FAME 10 i Hype, oraz zestawienia. No i jeszcze miał być też turniej amatorów przed główną galą.
A skoro Hype ma być w kwietniu, to też muszą ogłosić walki na tą gale.28 marca ma być 1 konfa , wiec trailer F10 to mus medialny w tym tygodniu.
A skoro Hype ma być w kwietniu, to też muszą ogłosić walki na tą gale.
Nic też nie widziałem nigdzie.Znasz jakies nazwiska na Hype mma? Straszna cisza w necie na ten temat, ja mam 0 cynków.
Może superfightem będzie walka ochroniarzy Fejmu
Pewnie 9.99Ciekawe ile bedzie kosztowac ppv na Hype mma , bo podobno tam maja brac udzial osoby , ktore nie sa w wielkim main streamie fejmowym , a walk tez podobno ma byc mniej bo chyba maks 6-8.
Ciekawe jak oni to ugryzą w takim razie.
Dla tych co wykupili FAME MMA 9 będzie za darmo.Ciekawe ile bedzie kosztowac ppv na Hype mma , bo podobno tam maja brac udzial osoby , ktore nie sa w wielkim main streamie fejmowym , a walk tez podobno ma byc mniej bo chyba maks 6-8.
Ciekawe jak oni to ugryzą w takim razie.
ME ma być prawdopodobnie Herczyk vs Palhares (sam parter bez ciosów).Znasz jakies nazwiska na Hype mma? Straszna cisza w necie na ten temat, ja mam 0 cynków.
Może superfightem będzie walka ochroniarzy Fejmu
Mordo przykro mi ale Ochroniarza zabiera FEN na walkę Lil Pudz vs Łódzki BrankarsChłopaki teraz możemy być pewni , ze na 100 procent mamy bezpieczna walkę Parke -Kasjo na F10 , bo poszła wymiana z KSW, Parke za ochroniarza miedzy organizacjami
Slynny Jhamai Satish weteran KSW i pretendent do pasa wojskowej komisji uzupelnien potencjalnym rywalem Taxi Złotówy na MMA VIP 2
Mordo przykro mi ale Ochroniarza zabiera FEN na walkę Lil Pudz vs Łódzki Brankars
on zawalczy na hype mma - https://www.instagram.com/wladek_jestem/