Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Patostreamer na wolności
ktos mi powie dlaczego oni tak pozna oglaszaja swoje gale ?
cos mi sie wydaje ze gala bedzie w pazdzierniku bo strasznie cicho o tym zeby cos we wrzesniu mialo faktycznie byc
Po długim weekendzie będzie ogłoszenieWłaśnie o co chodzi, że niby we wrześniu gala, a tu żadnego zasrywu famem na jewstubie?
Przecież już samo to, że Najman jest jedną z legend, boksu i MMA w Polsce, to o czymś świadczy, najlepsze są pseudo-autorytety ala'Saleta, który nie dość że w walce z Najmanem, dał się mu prawie ubić i pomógł mu sędzia, to jeszcze te pierdololo "Marcin nigdy nie był sportowcem", zanim Najman mu bzyknął żonę, jego wypowiedzi o Najmanie były zupełnie inne...
STARCIE ULICZNE MALCZYŃSKIEGO Z OLEJNIKIEM REWANŻ NA FAME MMA NADCHODZI
Nie, syn Moniki.A ten Olejnik to kto? Kuzyn Aleksieja?
jakis leszczKto to jest ten olejnik ?
Do tego walki pasuta i dubielaNiedługo będą ogłaszać pewnie, ale myślę, że tych 6 pojedynków się odbędzie na tej gali.
Isamu vs Rafonix
Dawid Malczyński vs Olejnik
Bonus vs Najman
Kruszwil vs Mini Majk
Marcin Malczyński vs Adbuster
walka kobiet: Linkiewicz vs ??
Do tego pewnie Krycha zawalczy i jakiś raper np Rest.
Obejrzalbym sobie taką konferencje famemma z dymami jakimiś
Myślę, że Ci dwaj zawalczą na następnej gali.Do tego walki pasuta i dubiela
Gala ma być w październiku, niedługo pewnie ogłoszą.Wiadomo w końcu, kiedy kolejna gala?
Najman ostro pocisnął Zombiaka
Patrzę, że Fame MMA trenduje na twitterze, myślę jakaś walka ogłoszona, wchodzę, a tu Żyżyński się natknął na Linkiewicz na dworcu PKP
Żyżyński spamuje na TT jak wściekły hehe...