Dawid _Ozdoba-Legenda
PRIDE FC Welterweight
OZDÓBKA WCHODZI DO GRY
Wielki powrót się szykuje. Mam nadzieje, że o pas w 70 kg :D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
OZDÓBKA WCHODZI DO GRY
OZDÓBKA WCHODZI DO GRY
Chyba nie zeszło Ci ciśnienie po wczorajszej gali dziaciaku. Obejrzyj sobie powtórkę a potem ochłoń i ciesz się wakacjami bo za dwa miesiące trzeba znowu spakować kredki i do nauki.A ty nie czujesz zażenowania, jeśli napisałeś że odchodzisz z forum z fochem jak kobieta po czym następnego dnia napierdalasz post za postem do dnia dzisiejszego. Zażenowanie twoją osobą odczuwam mocno, a ty nadal płaczesz w nie swoich tematach
Czekasz na odpowiedź redakcji a ja czekam na twoją odpowiedź, bo mi jest kurwa wstyd za ciebie na całe forumChyba nie zeszło Ci ciśnienie po wczorajszej gali dziaciaku. Obejrzyj sobie powtórkę a potem ochłoń i ciesz się wakacjami bo za dwa miesiące trzeba znowu spakować kredki i do nauki.
A co to jest twój brat czy syn że się za niego wstydzisz?Czekasz na odpowiedź redakcji a ja czekam na twoją odpowiedź, bo mi jest kurwa wstyd za ciebie na całe forum
wypraszam sobieA co to jest twój brat czy syn że się za niego wstydzisz?
hejterzy jak przejebał Amber i Kasti to się uaktywnili, tyle w temacie, gala rozjebane!2000 zł Kasti do wygrania 3 klocki
1000 zł Amber do wygrania 1 klocek
500 zł Makowski do wygrania 1,5 klocka
5000 zł Korean Zombie do wygrania 8 klocków
2000 zł Lobov do wygrania 3 klocki
Makowski+ Filipek+ Amber+ Ferrari+ Kasti 100 zł do wygrania 7 klocków
Mi scusiwypraszam sobie
Jako, że ta walka nadal wisi w powietrzu, to dziś mija równo rok od pamiętnej konferencji.
a kto im broni wymienic zawodnikow?do czego to zmierza za 3 gale nie będzie dymów, każdy wielki Pan sportowiec każdy z dietetykiem i każdy zaczyna zachowywać się jak zakonnica na pokaz, ze sztucznoscia i pozerstwrm które w sumie charakteryzuje te skurwiale społeczeństwo internetowe
Tam ktoś jasno powinien powiedzieć tym gląbom - nie kurwa nie jesteś i nigdy nie będziezz fajterem prawidzym i się nie wczuwaj za mocno
serio oczekujesz od Szuliego jakiegoś rozsądnego myślenia? XDDDDKtoś wie czyich hejterów ciśnie Szuli? Bo nie wydaje mi się, że ma wielu zagorzałych przeciwników.
Boks olimpijski już i tak zdycha, Kasjo przynajmniej trochę fejmu załapie w tym cyrku. Tak byłby nikim albo pośmiewiskiem w stylu Zimnocha. Przecież nasi bokserzy ładują rekordy na jakichś "groźnych Węgrach" ala Fekete a potem jeden skok po wypłatę życia i wpierdol wyjaśniający sprawę ala Głażewski. Zimnoch też pierdolił jak to Szpilce zrobi kuku a dostał wciry od jakiegoś murarza ze Stanów. I tak wygląda "profesjonalny" boks w Polsce.
a potem jeden skok po wypłatę życia i wpierdol wyjaśniający sprawę ala Głażewski
Pielęgniarza z psychiatryka to po pierwsze.
Po drugie: w Polsce Wasilewski płaci pensje miesięczne swoim bokserom. Kołodziej i Kostecki to miało być podobno po 10 tys. zł na miesiąc.
W USA po prostu jest to normalne, że długo na zawodowstwie nie utrzymuje się zawodnik tylko z walk. Nie przesadzajcie z tym argumentem: ten pielęgniarz, a ten murarz. Równie dobrze można powiedzieć, że bramkarz z dyskoteki Adamek został mistrzem świata, a chłopak z budowy Kownacki pobił prawilnika
Głażewski może akurat wielkim bokserem nie był, ale RJJ to on wyjaśnił biorąc w walkę w zastępstwie. Tylko, że wiadomo, to boks i werdykty nie mają być sprawiedliwe, tylko takie jakich oczekuje promotor i federacja. Potem się mocno posypał.
RJJ to miał walczyć z Michalczewskim
To chyba Michalczewski miał walczyć z RJJ, a nie odwrotnie. Przecież RJJ to numer 1 P4P od 97-03. Więc to najwyżej "Tiger" mógł aspirować do pojedynku z Royem, a ten mógł mu odpowiedzieć aby grzecznie się ustawił w kolejce, a nie odwrotnie.