Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@HardyTC
Szykuj czekoladki na przeprosiny 21 listopada.
Nie wiem skąd ten mit Błońskiego na freak MMA.
Jak dla mnie
Muran 2.5
Okazja roku
Jest coś wartego gry z Fame?
Zastanawiałem się nad Wiewiór, Bestia. Pierwszy powinien sprowadzić na ziemię albo wypunktować w związku z lepiej poukładanym boksem. Drugi ma większe doświadczenie od przeciwnika i wydaje mi się, że może mieć to przełożenie na kondycje.
Serio ten stary ma walczyć? Na Tańculę 1.30.![]()
Nie wchodź do świata, którego nie znasz.Kto stawia ten zna kursy, co do gali to według mnie jedynym pewniakiem to Tancula.
Nawet kurs 1.25 to według mnie promocja, nie wierze ze 53 letni Muran czymś tu zaskoczy.
W dodatku w każdym wywiadzie podkreśla ze bije się z jedna ręka, widać tu już wymówki pod przegrana.
Znam ten świat lepiej niż Ty.Nie wchodź do świata, którego nie znasz.
Może zawsze obalić z klinczu jakimś haczeniem, Tancula nawet coś wspominał o klinczowaniu.Ciekaw jestem na jakich zasadach to się rozegra? Czy można się trzymać klatki? Czy sedzia będzie w klatce? Tam może być mało miejsca by skutecznie obalić.
przeciez jak jest mniej miejsca na ucieczke pod siatka czy tam klatka obalic jeszcze latwiejCiekaw jestem na jakich zasadach to się rozegra? Czy można się trzymać klatki? Czy sedzia będzie w klatce? Tam może być mało miejsca by skutecznie obalić.
3x3 to nie jest znowu az tak mało.przeciez jak jest mniej miejsca na ucieczke pod siatka czy tam klatka obalic jeszcze latwiej
wiewior lepszy w kazdej plaszczyznieNa kuponie który poległ miałem jeszcze Wiewiora ale im bliżej walki mam co raz większe obawy że to starcie będzie bardziej wyrównane niz wskazują kursy.