Wyniki FAME 31: Fight Club Tournament – wyniki gali. Sprawdź, kto wygrał!

ale hujowa ta gala, tzn moze nie sa zle walki, ale jednak jakos tak inaczej niz zwykle

+1

Nieźle ich popierdoliło zrobić cała gale w boksie gdzie oprócz Akopa tam jest każdy do tarcia chrzanu w tym elemencie.

Ogólnie boks na całą gale freakową to mocno poroniony pomysł.

K-1 to jeszcze jakieś fajne kopy wejdą a tu mnie nudziła już druga walka. Stanowcze nie boksowi na FF.

+1

Nieźle ich popierdoliło zrobić cała gale w boksie gdzie oprócz Akopa tam jest każdy do tarcia chrzanu w tym elemencie.

Ogólnie boks na całą gale freakową to mocno poroniony pomysł.

K-1 to jeszcze jakieś fajne kopy wejdą a tu mnie nudziła już druga walka. Stanowcze nie boksowi na FF.

jak nastepnym razem zorganizuja turniej w formule bokserskiej to nawet tego nie wlacze

Ja zobaczyłem live tylko do Alana z Bomba. Przedłużają niepotrzebnie te galę, skończyło się niewiele przed 2. Ludzie podobno na finale już powychodzili z salki.

Czy można mówić o kolejnej kompromitacji Don Diego, że powalczył z Denisem cały dystans czy nie można?

Nie ja dziękuję. Odpaliłem ta walkę Kasjo vs Karas i znudziło mnie po 30 sekundach. Chyba pierwszy raz w historii ruszę tylko z 2-3 walki z całej gali a resztę pierdole. Nie będę oglądał waciaków przez 2 godziny.

Dobra 2 vs 2 i Alan vs Bomba. Reszty nie ruszałem. Jakby co nie pytajcie mnie nigdy o Fame 31. :lol:

30524.jpg

Back