Rozpiska FAME 22: Ultimate – pełna karta walk gali na PGE Narodowym

MMARocks.pl

Cohones4Life
MMARocks
FAME22.jpg

31 sierpnia na PGE Narodowym w Warszawie odbędzie się gala FAME 22: Ultimate, podczas której kibice zobaczą piętnaście pojedynków. W najważniejszym z nich Tomasz Adamek zmierzy się z Kasjuszem Życińskim, a oprócz tego dojdzie do finału ośmioosobowego turnieju w klatce rzymskiej, którego pula nagród wynosi 2 100 000 złotych.

Transmisja:

Walki karty wstępnej, czyli Marcin Wrzosek vs Filip Bątkowski oraz Patryk Masiak vs Norman Parke, transmitowane będą na żywo za pośrednictwem serwisu YouTube. Całe wydarzenie dostępne będzie natomiast w systemie PPV.

Karta walk:

Walki wieczoru:

[Boks]: Tomasz "Góral" Adamek vs Kasjusz "Don Kasjo" Życiński

Finał ośmioosobowego turnieju w klatce rzymskiej
[MMA]: ? vs ?

Karta główna:

[MMA]: Tomasz "Gimper" Działowy vs Filip Chajzer
[MMA]: Krzysztof "Diablo" Włodarczyk vs Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski
[MMA]: Kamil "Szczurek" Łaszczyk vs Amadeusz "Ferrari" Roślik

Półfinały ośmioosobowego turnieju w klatce rzymskiej
[MMA]: Szeliga / Wiewiórka vs Gromadzki / Tyburski
[MMA]: Kwieciński / Tańcula vs Gancewski / Oświeciński

[MMA]: Marta "Linkimaster" Linkiewicz vs TBA
[Boks, małe rękawice]: Maciej "Kieras" Bandurski vs Dawid "Crazy" Załęcki

Ćwierćfinały ośmioosobowego turnieju w klatce rzymskiej
[MMA]: Piotr "Szeli" Szeliga vs Maksymilian "Wiewiór" Wiewiórka
[MMA]: Tomasz "Zadyma" Gromadzki vs Piotr "Tybori" Tyburski
[MMA]: Alan Kwieciński vs Arkadiusz Tańcula
[MMA]: Grzegorz "Greg" Gancewski vs Tomasz "Strachu" Oświeciński

Karta wstępna:

[Boks, małe rękawice]: Patryk "Wielki Bu" Masiak vs Norman "Stormin" Parke
[Boks, małe rękawice]: Marcin "Polish Zombie" Wrzosek vs Filip Bątkowski

Gdzieś tak powiedział? Przecież ten pazerny pajac nigdy w życiu nie zrezygnuje z prowadzenia freakow, za bardzo lubi % z wypłat internetowych czubów:no no:
Pazerny to on był kiedyś: teraz ma pewnie komorników za stare czasy. Chodził po Twitterze fragment wywiadu, gdzie Mirasowi zadzwonił telefon. Przybysz zażartował ,,komornik pewnie" a Miras zmieszany,,to nie było śmieszne " :korwinlaugh:

Ta karta jest tym, czego się oczekuje od freak fightu, poza granicami absurdu (tj walki karłów czy 2 na 1).
Kilku byłych profesjonalistów, skandalistka Linkiewicz, bardzo medialny Chajzer i turniej napierdalanki na szczególnych zasadach, również znanym szerszej publice gości.

To będzie wielkie wydarzenie :fjedzia:

Pewnie zjebana jak u większości takich "artystów "
Jak go wyśmiewają dzieci z tego co pamiętam przy okazji jego "walki" to jest to napewno zjebane w chuj :lesnarhappy:
Nie kuś żebym odpalił jakiś kawałek i stestował...

Są rzeczy trudne, bardzo trudne, ale arcytrudne jest znaleźć gwiazdę Tvnu, która jest normalnym człowiekiem, albo przynajmniej nie charakteryzuje się kulejącą moralnością.
Chajzer jest całkiem spoko w porównaniu do innych gwiazd Tvnu: byłych i obecnych
Jeśli ten gość jest dla Ciebie spoko to nie mam więcej pytań. Jeszcze będziesz się rakiem wycofywał z tych słów. Daj Filipowi jeszcze chwilę

Ten pedał mnie zablokował jak go wyjaśniłem i ja też chuja zablokowałem, podpalacz jebany piroman pierdolony nawrócony alkoholik tfu.
To musiało być mocne wyjaśnienie MT...
PS. post kolegi usunął czy można go gdzieś przeczytać...

Jeśli ten gość jest dla Ciebie spoko to nie mam więcej pytań. Jeszcze będziesz się rakiem wycofywał z tych słów. Daj Filipowi jeszcze chwilę
,,w porównaniu do innych gwiazd" napisałem.
Póki co nic mi nie wiadomo aby zmuszał kogoś do prostytucji, był rzecznikiem rządu PRL (z Urbana TVN zrobił ,,spoko dziadka"), ani miał takie ,,dokonania" jak Wojewódzki od rasizmu do głupoty drogowej. A żona jednego z byłych miliarderów od jednej z afer, która poucza w tvnie jak żyć...
O Super Niani z tym ultra szkodliwym dla dzieci programem już nawet nie wspominając...

Chajzer jest zepsutym człowiekiem. Jak to powiedział Pasut ,,moim jedynym Bogiem jest algorytm YouTube ". No Chajzer jest podobny ale duuuzo mu brakuje do największych tvnowskich...
Ale TVN ma spora historie: kiedyś telegry, Mango...
BTW ogólnie uważam, że jeśli ktoś chce oglądać TV to lepiej włączyć sobie Trwam niż TVN. Mniej szkodliwe :roberteyeblinking:

Jemu nie trzeba dawać więcej czasu. To pretensjonalne beztalencie jest pośmiewiskiem przecież od lat. Jego stary był przynajmniej zawsze profesjonalny i miał jakąś tam prezencję. Choć dla mnie też zero charyzmy miał. Akurat dobry do reklam i prostackich teleturniejów.

A synek zawsze jeździł na nazwisku ojca.

Nie bez powodu już ponad 4 lata temu pojawiło się hasło w słowniku miejskiego slangu odnośnie filipka. "Chajzerować", czyli: "Nieustannie usprawiedliwiać swoje nagminne i złe zachowanie jednym wydarzeniem z przeszłości".

Back