Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co ten Łaszczyk Ci zrobił?Laszczyk vs Zadyma powinni zrobic
a nie wiem nawet@Dawid _Ozdoba-Legenda jest jakiś działający link?
Tak.Uwaga Frajerzy !!! Pytam po raz ostatni. Kto może dać linka na streama do tego gówna bo chcę zobaczyć walkę Adamka !
zaloz swojego discorda tylko dla cohonesiakow i transmituj tam galea nie wiem nawet
Pobieraj za to pieniądze, model biznesowy by Baasteekzaloz swojego discorda tylko dla cohonesiakow i transmituj tam gale
Posłuchaj Pało do Szczania .....strimov (kropka)siteUwaga Frajerzy !!! Pytam po raz ostatni. Kto może dać linka na streama do tego gówna bo chcę zobaczyć walkę Adamka !
Podziwiam próbę odpalenia tego pirackiego gówna na telefonie. Może jeszcze na androidzie nie w trybie prywatnym na chrome ? ;)Nie działa mi to gówno na fonie.
no i nie można było tak od razu Freaku ? Podziękował !Posłuchaj Pało do Szczania .....strimov (kropka)site
Dobra to tak jak myślałem. Między wami nie ma fanów UFC i prawdziwego MMA! Powinni was usunąć z tego forum. Jestście zwykłymi frikami. Nara frajerzy !!!!
Kolego z kasjuszem klejemJeszcze tylko Tomasz "Dupowołowy" Gimper z Krzysztofem Pronciarzem czy anadeusz pizdeusz ferari? I pokaz kunsztu pięściarskiego 47 letniego emeryta z oszukanym diamantem ringu amatorskiego, Iławskim cyganem kasjuszem klejem.
Czekać na wynik czy isć spać? Ot pytanie
No nie wiem czy potrzebne są nam wojny Discordowe na Cohones, niczym te 2 marketówzaloz swojego discorda tylko dla cohonesiakow i transmituj tam gale
Niekoniecznie, bo łatwo obalić Tyboriego nie będzie miał.jak teraz wiewior wygra to mozna isc spac