Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co znaczy "nowe combo"? Zmiany sa takie, ze nawet w VATS przeciwnicy sa w ruchu i moga zaatakowac (zwalnia sie czas tylko), no i krytyczny strzal uruchamiamy recznie. Bron biala np elektryzujaca palka, chyba tego wczesniej nie bylo. Swiat zawsze super, ale fabule? Not. Chociaz w 4 sie to troche poprawilo i poki co glowny watek mnie wciagnal.Jak tam sysytem VATS jakieś nowe combo ? I broń biała ? Fallout od 3 nie miał nigdy super grafiki ale zawsze super świat i fabułe.
Kilka razy lby mi sie odstrzelic zdarzylo.Czy jest tak zwane odcinanie kończyn" ręka noga mózg na ścianie "
Nie rozumiem.czy jest ten Pan w kapeluszu i płaszczu z Magnum ( anioł stróż) ?
W poprzednich czesciach tez mi sie nie trafial :( Ale sam juz mam czterdziestke czworke, wiec dam sobie rade
Nie mozna. Przed ostatecznym wyjsciem gra pyta czy chcesz cos zmienic. Ej, zaraz, zeby otwierac zamki to zwinnosc/zrecznosc jest chyba potrzebna, a nie percepcja? :DJuż gram xD No i tu małe pytanko, czy po wyjściu z krypty można jeszcze zmienić atrybuty? Czy podczas awansów dostajemy punkty do rozdania na atrybuty postaci?
Dałem sobie 10 do inteligencji, żeby chociaż w wirtualu nie mieć kompleksów, ale 3 do percepcji i musiałem zabierać bo przeczytałem, że trzeba mieć 4 żeby otwierać zamki.
Nie mozna. Przed ostatecznym wyjsciem gra pyta czy chcesz cos zmienic. Ej, zaraz, zeby otwierac zamki to zwinnosc/zrecznosc jest chyba potrzebna, a nie percepcja? :D
to popieprzyli trocheJak sobie wszedłem w profity i jest tam "Ślusarz" gdzie rangi pozwalają otwierać trudne zamki.
Tak kilka razy uratował mi tyłek :)
W agencji detektywistcznej sa inne rodzaje pobocznych questow. Ale fakt, reszta to sianie rozpierdolu bez celu.Nie wiem czy trafil mi sie inny quest poza glowna fabula niz "idz ich zabij i cos tam przynies".
No można, ale pytanie było o kompletny reset.ale przecież można dodawać punkty do charyzmy, siły, wytrzymałości itp. tam gdzie się perki daje. jak dostajesz punkt z levelu to możesz sobie dodać do jednego z tych punktów S.P.E.C.I.A.L.
Co z tego jak wymaksowana charyzma daje zaledwie jedna czy dwie opcje dialogowe wiecej, ktore czesto nic do tematu nie wnosza i dalej w rozmowie i tak uzywac trzeba odpowiedzi na zielono? Dali dupy...ale przecież można dodawać punkty do charyzmy, siły, wytrzymałości itp. tam gdzie się perki daje. jak dostajesz punkt z levelu to możesz sobie dodać do jednego z tych punktów S.P.E.C.I.A.L.
Gdzie wstąpiłeś do tej agencji?W agencji detektywistcznej sa inne rodzaje pobocznych questow. Ale fakt, reszta to sianie rozpierdolu bez celu.
W diamond city. Polecam kolejnosc taka:Gdzie wstąpiłeś do tej agencji?
Mnie póki co udało się jedynie trafić na Bractwo Stali.
Dzięki za podpowiedź.W diamond city. Polecam kolejnosc taka:
1. Dla bractwa zrobic te jedna misje, zeby zaproponowal Danse dolaczenie do nich
2. Pojscie do Diamond City (tam masz akcje z detektywem)
3. Wykonanie tam 2 misji zwiazanych z glowna osia fabuly.
Za jednym z domów powinieneś mieć kilka melonów do zebrania (domek jest obok tego, w którym znajduje się warsztat i inne stacje do craftowania)Gdzie znajdę jakieś nasiona czy cuś do zasiania? Chodzi o rozbudowę osady, a nie chce mi się teraz myśleć i szukać ... inteligencja 10 wcale nie pomaga
Gdzie znajdę jakieś nasiona czy cuś do zasiania? Chodzi o rozbudowę osady, a nie chce mi się teraz myśleć i szukać ... inteligencja 10 wcale nie pomaga