EURO 2024

Kto bierze EURO 2024?

• Anglia

Votes: 13 10.6%
  • Francja

Votes: 25 20.3%
  • Niemcy

Votes: 14 11.4%
  • Włochy

Votes: 4 3.3%
  • Hiszpania

Votes: 19 15.4%
  • Holandia

Votes: 2 1.6%
  • Portugalia

Votes: 12 9.8%
  • POLSKA GUROM

Votes: 30 24.4%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Chorwacja

• Będzie niespodzianka!

• Total voters
    123
Parę godzin później będzie finał Copa America :cool:
Dziwnie jakoś tam drabinki ułożyli że ci co wyszli z jednej grupy jak wygrają ćwierćfinały to trafiają na siebie ponownie w półfinale. Kolumbia z Brazylią jest dosyć prawdopodobne. W grupie padł remis i ponoć to Kolumbia lepiej grała.

Na czym to leci? W jakiej fazie jest copa america? Kurwa ani jednego meczu nie oglądałem

Podobno leci na Viaplay, ale ja na prawilnym strumyku :lol:

Dziś ostatnie dwa QF. Kolumbia vs Panama o północy. W półfinale już są Argentyna i Kanada.

Piękna atmosfera się szykuje na start preseason:beczka:

O, właśnie doczytałem, że jeszcze jakaś kontuzja mięśniowa mu się przytrafiła. Od pewnego czasu chłopu potężnie jebie na dekiel.

Last edited:
Copa America.
Kolumbia - Panama 5-0
Urugwaj - Brazylia 0-0. 4-2 karne.
Półfinały:
Argentyna-Kanada
Urugwaj- Kolumbia.

Piękna atmosfera się szykuje na start preseason:beczka:

O, właśnie doczytałem, że jeszcze jakaś kontuzja mięśniowa mu się przytrafiła. Od pewnego czasu chłopu potężnie jebie na dekiel.

Trzeba go była sprzedać do Bayernu, chłop nie dojeżdża mentalnie.

O kurwa tego to się nie spodziewałem, nie za wcześnie? A z drugiej strony mając hajsu jak lodu motywacja może spadać i człowiek chce wreszcie zacząć z tego korzystać.

O kurwa tego to się nie spodziewałem, nie za wcześnie? A z drugiej strony mając hajsu jak lodu motywacja może spadać i człowiek chce wreszcie zacząć z tego korzystać.

Notoryczne problemy z urazami na pewno miały spory wpływ na podjęcie takiej a nie innej decyzji. W ostatniej kampanii klubowej rozegrał 5 minut. Podczas 4 sezonów w The Reds 98 spotkań.

Marciniak nie dostał półfinału, więc albo finał albo do domu. Orsato faworytem, bo kończy karierę, ale to byłby jego 5. mecz na tych mistrzostwach.

Back