EURO 2024

Kto bierze EURO 2024?

• Anglia

Votes: 13 10.6%
  • Francja

Votes: 25 20.3%
  • Niemcy

Votes: 14 11.4%
  • Włochy

Votes: 4 3.3%
  • Hiszpania

Votes: 19 15.4%
  • Holandia

Votes: 2 1.6%
  • Portugalia

Votes: 12 9.8%
  • POLSKA GUROM

Votes: 30 24.4%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Chorwacja

• Będzie niespodzianka!

• Total voters
    123
Czujecie to? Z jednej strony ekscytacja że dziś mamy 2 przedwczesne finały, z drugiej strony smutek że już bliżej niż dalej końca. Jednak mistrzostwa, nie ważne czy euro czy mundial poprostu polaryzują, najgorsze też jest to że po mistrzostwach będą musieli odpocząć, nie będzie wcale meczów.
Kiedy ruszają rozgrywki ligowe? Włoska, polska, hiszpańska?
Primera Division startuje w połowie sierpnia czyli pozostałe topowe ligi zapewne podobnie może z tydzień lub dwa różnicy.

Czujecie to? Z jednej strony ekscytacja że dziś mamy 2 przedwczesne finały, z drugiej strony smutek że już bliżej niż dalej końca. Jednak mistrzostwa, nie ważne czy euro czy mundial poprostu polaryzują, najgorsze też jest to że po mistrzostwach będą musieli odpocząć, nie będzie wcale meczów.
a ja mam inaczej jakoś od kilku turniejów nie czuje tego co kiedyś, nie wiem czy to przez wiek czy co, kiedyś czekałem na każdy mecz na danych mistrzostwach, a teraz jakoś tak obojętnie. Ostatnio co mnie mocno grzało to euro 2016 chyba.

a ja mam inaczej jakoś od kilku turniejów nie czuje tego co kiedyś, nie wiem czy to przez wiek czy co, kiedyś czekałem na każdy mecz na danych mistrzostwach, a teraz jakoś tak obojętnie. Ostatnio co mnie mocno grzało to euro 2016 chyba.
J właśnie odwrotnie, co prawda w weekendy oglądam mecze, ale to jednym okiem, bo nie mam premier lig, tak to włoską czy francuską, ekstraklasę czy 1 ligę. A jak są mistrzostwa to łykam każden jeden mecz, nawet jak mnie kompletnie obie reprezentację nie interesują jak to miało miejsce w fazie grupowej.

Wiek? Raczej nie, może co weekend katujesz ligę i tobie się przejadło poprostu, z wiekiem to ciężej jest śledzić MMA na żywo, kiedyś na telefonie z guzikami piksele oglądałem po nocach, teraz czasami nie chce mi się numerowanej oglądać do rana na full HD w telefonie czy na dużym ekranie telewizora.

Człowiek się szybko przyzwyczaja, szczególnie gdy w tydzień oglądał ponad 20 meczów :mamed:

Ja mam o tyle łatwiej, że później będę napierdalał Igrzyska, więc tej pustki praktycznie nie odczuję. Najgorzej to mam jak mi się sezon skoków narciarskich skończy i siedzę w kwietniu jak ten Escobar w memach...

Yo! Rozgrywki ligowe faktycznie się przejadły, nawet europejskich pucharów jest zdecydowanie za dużo IMO. Klubowych MŚ nie oglądałem od czasu tego podskakującego bramkarza z DR Konga. Turnieje mistrzowskie to ostatnia rzecz jaką staram się oglądać w 100%, no chyba, że senność weźmie górę :lol:

U mnie też częstotliwość oglądanych meczów dość mocno spadła.Dawniej wszystkie szlagierowe mecze w Premier League + Bayern vs Dortmund +Lech vs Legia+ derby Madrytu + co ciekawsze starcia w Serie A + LM no i mecze Barcy łykałem jak młody pelikan.Teraz praktycznie oglądam tylko mecze Barcy we wszystkich rozgrywkach i czasem jakiś dobry mecz w LM. Ostatni turniej rangi mistrzowskiej który dobrze wspominam było wspomniane przez @sawciu Euro 2016 z historycznym dla naszego pokolenia występem naszej reprezentacji. Ale skłamał bym mówiąc że to Euro ogląda się źle bo jest wręcz przeciwnie. Nie czekałem jakoś specjalnie na nie ale jak się już rozpoczęło to oglądam z uporem maniaka wszystkie mecze tylko raz zasypiając na wieczornym starciu.

Kurwa w jakich my zdegenerowanych czasach teraz żyjemy. Nie mogę słuchać tej całej sraki o 21 letnich małpach w składzie Niemiec i Hiszpanii, musiała i jakiś czarnuch. Pierdolą o nich od pół godziny na TVP Sport. Jeszcze 25 lat temu 20 paro latek był już legenda futbolu (Ronaldo nazario wygrał złota pilkę chyba w 97? Jak miał 21 lat i był wtedy najlepszym napastnikiem na świecie ) Pele jak miał 18 lat poprowadził Brazylię do mistrzostwa. A teraz podniecamy się że 21 latek dobrze gra, bierze udział i strzeli gola. Dziewczyna pokaże srake i cipe na onlyfans i zarobi kilkadziesiąt tysięcy w miesiąc:waldeklaugh:

Polska 20/21.07, potem chyba początkiem sierpnia Premier League i Bundesliga, troszkę później Włochy i PD.
Mają ten swój klimat te wielkie imprezy, zwłaszcza latem. Dużo lepiej się to czuje jak ciepełko za oknem i można w plenerze obejrzeć z piwkiem. Dobrze, że chwilkę po EURO będą IO - nawet te sporty, które na co dzień człowieka gówno obchodzą, to na takiej imprezie jak igrzyska z przyjemnością się ogląda

Hiszpania - Niemcy, dajcie dobry mecz, bo jak będzie gówno gierka i 2137 podań w poprzek to wysiadam :baldwinwhiskey:

Jak ja nie lubię tego obrazka jak Pedri schodzi pokiereszowany z murawy :ożeszty:Za kolejny nawet lekki faul Kross powinien dostać żółtą kartkę bezdyskusyjne :yellowcard2:

Back