Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wiara góry przenosi!Pasmo zwyciestw Kamila otwiera mu nowe drzwi. Najlepszy przyklad na to, ze jak sie czegos bardzo pragnie i daje sie z siebie 100% to mozna to osiagnac. Brawo Kamil!
Kamil Bazelak do UFC !
znowu kurwa ze Economu? przecież on już dostał od niego wpierdol.Ze Stavem ma walczyć 28 lutego, tj. miesiąc wcześniej. Na stronie organizatora nie ma żadnego info, że ta walka odwołana.
Ja stworzyłem ten temat, tj. przeniosłem posty z Newsów MMA tutaj. Skoro ludzie chcą to komentować, to nie będziemy ciągle zrzędzić o koniec offtopu, tylko będziemy tworzyć nowe tematy. Wcześniej tak zrobiłem z wpisami o obcięciu jednej walki z KSW 30. Newsy MMA będą bardziej przejrzyste, a jak ktoś będzie chciał skomentować jakieś absurdalne zestawienie (czy inny powód dyskusji), to będzie miał gdzie. Jak kogoś nie interesuje Kamil Bazelak, to po prostu nie musi klikać w ten topic. Peace. :)Od tego mamy temat freakfighterzy...
Kamil jest "prawdziwym" Chrześcijaninem i nadstawi drugi policzek;)znowu kurwa ze Economu? przecież on już dostał od niego wpierdol.
To może przydałby się osobny temat z Bazelakiem, skoro już ruszyły tematy fighterów.Ja stworzyłem ten temat, tj. przeniosłem posty z Newsów MMA tutaj. Skoro ludzie chcą to komentować, to nie będziemy ciągle zrzędzić o koniec offtopu, tylko będziemy tworzyć nowe tematy. Wcześniej tak zrobiłem z wpisami o obcięciu jednej walki z KSW 30. Newsy MMA będą bardziej przejrzyste, a jak ktoś będzie chciał skomentować jakieś absurdalne zestawienie (czy inny powód dyskusji), to będzie miał gdzie. Jak kogoś nie interesuje Kamil Bazelak, to po prostu nie musi klikać w ten topic. Peace. :)
Nie. Od kiedy Bazelak jest fighterem? :PTo może przydałby się osobny temat z Bazelakiem, skoro już ruszyły tematy fighterów.
Przecież to jest jawne sprowadzenie kelnera dla zawodnika, tak jak dla naszych na mniejsze gale sprowadzają białorusinów czy czechów.Ludzie w angli naprawde myslą że Badziewiak toi jakiś dobry Polski zawodnik czy o co chodzi. On ma jakiegoś menago?
Pierdolicie! Z Augustem pokazał sie dobrze to czemu nie z Karlem.