Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bylo, slabo, do zamkniecia jak poprzedni.
Tak, bylo, Baxnie tysiaca i jednej rybki. Szybko zamkniety bo byl bez sensu.Tak?
Dziwne....
No chyba , że już zacząłeś właściwe wpisy w temacie...![]()
Mahonek swego czasu miał swój temat, uleczyło to trochę forum więc czemu by nie zastosować takiej opcji z halibutem. Ale do tego trzeba mu wyłączyć pozostałe topici. Wołam @Szady ego bo on ma w tym wprawę :)
Halibut kurwa napierdalasz gorzej niż kaczka za najlepszych lat
Z tą różnicą, że kaczka czasami był zabawny.Halibut kurwa napierdalasz gorzej niż kaczka za najlepszych lat
Z tą różnicą, że kaczka czasami był zabawny.
I jego posty były/są inteligentne. Kaczka nie napierdalał o sobie w co drugim zdaniu. Nie starał się wpleść do każdej wypowiedzi swojej historii, bo zwyczajnie wiedział, że każdego to gówno obchodzi.Z tą różnicą, że kaczka czasami był zabawny.
I jego posty były/są inteligentne. Kaczka nie napierdalał o sobie w co drugim zdaniu. Nie starał się wpleść do każdej wypowiedzi swojej historii, bo zwyczajnie wiedział, że każdego to gówno obchodzi.
Świetny awatar, co Cię skłoniło do ubrania sie w konkurencję?@halibut tak z ciekawości,ile robisz postów dziennie?
Jakiś fiut w sigu mu zmienił :/ tez sie chciałem przyjebac do tego avataraŚwietny awatar, co Cię skłoniło do ubrania sie w konkurencję?
Opowieści halibuta.Świetny awatar, co Cię skłoniło do ubrania sie w konkurencję?
Halibut chyba się nie wstydzi wrzucać swoich zdjęć. Btw co się zobaczy to się już nie odzobaczyKaczka -> Kiedyś rozmawialiśmy już o wysyłaniu na forum prywatnych zdjęć użytkowników.
Kaczka -> Kiedyś rozmawialiśmy już o wysyłaniu na forum prywatnych zdjęć użytkowników.
I jego posty były/są inteligentne. Kaczka nie napierdalał o sobie w co drugim zdaniu. Nie starał się wpleść do każdej wypowiedzi swojej historii, bo zwyczajnie wiedział, że każdego to gówno obchodzi.
Na co?Nadal czekam, nie bądź gołosłowny :)
Na co?
Stary, ja mam inne rzeczy do roboty, nie siedzę na garnuszku ZUSU tylko zarabiam, daj mi spokój:)Aż podasz przykłady, że w każdym temacie w newsach co drugie moje zdanie to wpleciona moja historia :) Bo jak się okaże - będziesz musiał się mocno naszukać by znaleźć jedną na 200 postów, i to w tematach do tego przeznacoznych(pogotowie sercowe) - czyli, że piszesz nieprawdę :)
Stary, ja mam inne rzeczy do roboty, nie siedzę na garnuszku ZUSU tylko zarabiam, daj mi spokój:)
Ja sie zgadzam z orestem i nic nie bede szukać. To sie rzuca w oczy po prostu