Zakładam jeden wątek do tegorocznych gal DWCS.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Chwilę się zastanawiałem, ale puszczam jakieś drobne o zawodnika z walki wieczoru, czyli Wesa Schultza po kursie 3.94. Ciekawy zawodnik, od 13 roku życia bodajże trenuje zapasy, do tego fajna baza amatorska przed rozpoczęciem zawodostwa, no i w samym zawodostwie już ciekawe walki pod szyldem LFA. Jedyna przegrana z Dylanem Budką, ale później mocne zwycięstwa w pierwszych rundach. Mansur Abdul-Malik niepokonany, same wygrane w pierwszych rundach, ale niestety klasa rywali pozostawia wiele do życzenia - 35-latek z rekordem 1-1, 33-latek walczący w ostatnich latach głównie w boksie z rekordem 2-3, 32-latek z rekordem 2-8 który przegrywa głównie przez poddania, 24-latek z rekordem 0-2 który walczy głównie na gołe pięści i 32-latek z rekordem 0-2. Abdul-Malik oczywiście może tą walkę wygrać, ale widzę tutaj pewne value i być może nawet przestrzelenie kursami. Schultz z pewnością miał lepszych rywali, których pokonywał, natomiast u Abdula-Malika na ten moment wyglądało to głównie na nabicie rekordu. Jeśli Schultz skorzysta ze swoich zapasów i będzie próbował kontroli w parterze, rozbijania tam ciosami czy dążenia do poddania, to może skończyć to przed czasem. Kurs 3.94 gram za drobne z ciekawości, bo zawsze lubiłem stawiać te gale DWCS.
![]()

watchmmafull.comOgląda to ktoś?
Jest gdzieś z odtworzenia?
Ja lepiej bo dałem kitajca celowoKurwa zle nacisnalem jak stawialem kupon i zamiast Gautiera dalem Naito :( nosz kurwa mac, Bennet i Gautier mial byc