D
Deleted member 18816
Guest
Zgadzamy się na doping czy nie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jebać usade tylko sterydy
Ubereem, Pico Jones, TRT Vitor i ta kurwa Snejk to pokrzywdzeniu przez tą zjebaną organizację
i tak biora w innej formie, maja od tego magikow odpowiednich.
Opinie ekspertów jak zwykle podzieloneCo by nie gadać o usadzie to jednak lepiej, że zawodnicy się nie szprycują końskimi dawkami jak wcześniej. Jedyny minus to, że trzeba się pilnować nawet jakie leki antygoraczkowe brać, bo w tych dostępnych w Europie są zakazane przez usade substancje(Michał Olejsiejczuk przez to wpadł na początku kariery w UFC)
Co ty pierdolisz? Clomid to lek antygoraczkowy czy moze Michal mial problemy z zajsciem w ciaze :D jak nie wiesz o czym piszesz to nie pisz.Co by nie gadać o usadzie to jednak lepiej, że zawodnicy się nie szprycują końskimi dawkami jak wcześniej. Jedyny minus to, że trzeba się pilnować nawet jakie leki antygoraczkowe brać, bo w tych dostępnych w Europie są zakazane przez usade substancje(Michał Olejsiejczuk przez to wpadł na początku kariery w UFC)
No dobra. Jeden czy drugi lek dostępny w aptece jeden pies. Mam na myśli, że trzeba uważać co się bierze, bo nawet w legalnych w Europie lekach są substancje, które są na liście usada.Co ty pierdolisz? Clomid to lek antygoraczkowy czy moze Michal mial problemy z zajsciem w ciaze :D jak nie wiesz o czym piszesz to nie pisz.
No to akurat całkowicie normalnie, większość ? jak nie wszystkie sterydy/anaboliki to LEKINo dobra. Jeden czy drugi lek dostępny w aptece jeden pies. Mam na myśli, że trzeba uważać co się bierze, bo nawet w legalnych w Europie lekach są substancje, które są na liście usada.
testosteron tez jest legalny w europie jak i usa i co? :D No kurwa tak, Michal bral clomid bo kurwa co nie mogl zajsc w ciaze? co ty pierdolisz wogole czleniuNo dobra. Jeden czy drugi lek dostępny w aptece jeden pies. Mam na myśli, że trzeba uważać co się bierze, bo nawet w legalnych w Europie lekach są substancje, które są na liście usada.
A gdzie opcja - jebac sterydów i usada?
Testosteron jest na receptę tak samo jak leki na astmę poprawiające wydolność. To co innego. Mam na myśli takie leki bez recepty.testosteron tez jest legalny w europie jak i usa i co? :D No kurwa tak, Michal bral clomid bo kurwa co nie mogl zajsc w ciaze? co ty pierdolisz wogole czleniu
Przecież Clomid to lek na odblok. Biorą go żeby po cyklu, nie mieć piersi jak u baby ale też aby gospodarka hormonalna wróciła do normalnych wartości, bo jak zejdzie się z bomby to organizm sam z siebie nie wyprodukuje ci teścia.Co by nie gadać o usadzie to jednak lepiej, że zawodnicy się nie szprycują końskimi dawkami jak wcześniej. Jedyny minus to, że trzeba się pilnować nawet jakie leki antygoraczkowe brać, bo w tych dostępnych w Europie są zakazane przez usade substancje(Michał Olejsiejczuk przez to wpadł na początku kariery w UFC)