Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Po części się jaram mocno. Z drugiej strony Kowboj, już jest tak rozbity, że boję się o ciężki nokaut w walce niestety. Z tego co wiem, to on jest chyba trt, więc pewnie oko będzie raczej przymknięte, tym bardziej że to mają być tylko dwie walki. Osobiście bym zakładał początek 2025. Jeśli oficjalnie ogłoszą Jego walkę, będę oglądał, będę kibicował, cieszył się z wygranej, smucił po porażce, po nokaucie będę mówił: "Za mocno rozbity, by się bić na takim poziomie". Tak czy inaczej #DonaldCerroneCowboyDziwię się, że redakcja jeszcze nie wstawiła posta. Przeczytałem u Jasnego Gwinta, że Kowboj wraca na 2 walki. Ciekawe w jakiej wadze i juz prawie z rozpędu bym napisał co na to USADA, ale inna agencja teraz jest. Jakie odczucia? @Jeff - wiesz coś więcej?
Bo redakcja najpierw czyta newsy Cohonesiaków, a jak są ciekawe to wstawia, ale żeby od razu zakładać temat, to chyba kolega się pospieszył z tymDziwię się, że redakcja jeszcze nie wstawiła posta. Przeczytałem u Jasnego Gwinta, że Kowboj wraca na 2 walki. Ciekawe w jakiej wadze i juz prawie z rozpędu bym napisał co na to USADA, ale inna agencja teraz jest. Jakie odczucia? @Jeff - wiesz coś więcej?
Luzuj galoty cleoBo redakcja najpierw czyta newsy Cohonesiaków, a jak są ciekawe to wstawia, ale żeby od razu zakładać temat, to chyba kolega się pospieszył z tym![]()
![]()
Dobrze że nie Kleo... bo bym musiał chyba wyskoczyć z fotką, a to nie FapKluby jednakLuzuj galoty cleo
View attachment 111059
Dobrze że nie Kleo... bo bym musiał chyba wyskoczyć z fotką, a to nie FapKluby jednak![]()
Szczerze, to podobny scenariusz założyłem.Czyli mamy przeciwnika dla rudego alkoholika
A druga walka pewnie z Diazem
Co to za pingpongista...
Rewanż z Masvidalem jeszcze możliwy - bo coś Horhe się odgrażał, że wróci.Czyli mamy przeciwnika dla rudego alkoholika
A druga walka pewnie z Diazem
Kiedyś był Geriator, to teraz widzę same powroty młodzieży chyba dla Conor'a...Ciekawe na jaką wagę się zdecyduje.
Lekkiej za chuj nie wypełni, a na 77 był za mały.
Rewanż z Masvidalem jeszcze możliwy - bo coś Horhe się odgrażał, że wróci.
To może w 4 turniej o tytuł złego matkojebcyCiekawe na jaką wagę się zdecyduje.
Lekkiej za chuj nie wypełni, a na 77 był za mały.
Rewanż z Masvidalem jeszcze możliwy - bo coś Horhe się odgrażał, że wróci.