cypher
KSW Heavyweight
Wow, Damian ma już konkretną ofertę z UFC, tylko mu stawka póki co nie pasuje. Nie wiedziałem, że to jest już na takim etapie.
Wow, Damian ma już konkretną ofertę z UFC, tylko mu stawka póki co nie pasuje. Nie wiedziałem, że to jest już na takim etapie.
I to zdecydowanie. Z całym szacunkiem dla nich ale zwyczajnie ich występy mnie nie grzeją. Kibicuje bo kibicuje ale nie czuje tego czegoś co czułem przy walce Janka czy pierwszej walce HallmanaZawsze występ Damiana w UFC przeżywałbym bardziej emocjonalnie, niż Pawlaka, Omielańczuka czy nawet Bandla.
@mmammag Ej ale to było przed porażką w sromotnym stylu z Tyburą, delikatnie rzecz ujmując. Jak i w ogóle przed zdobyciem pasa M1.
Gdyby nie porazka z Marcinem to przy okazji UFC w Krakowie pewnie mial szanse wyszarpac wiecej, ale wowczas dzierzylby nadal pas M-1 co skutecznie blokowaloby mozliwosc podpisania kontraktu, wiec troche kwadratura kola.Z kasą już od dawna pisałem że 8 tysia mu za mało a wątpię żeby dostał na początek więcej może 10 ale wątpię...
A to nie była jego ostatnia walka z kontraktu niezależnie od wyniku?ale wowczas dzierzylby nadal pas M-1
Przecież mówimy o jego aktualnej sytuacji, bo opcja UFC przez ostatnie półtora roku nie była raczej realna z uwagi właśnie na pas M1... Zatem info o tym, że W TEJ CHWILI Graba ma kontrakt na stole jest, przynajmniej dla mnie, świeże.Jakbym był na kompie, to znalazłbym Ci pierwszy wywiad, gdzie Damian mówił o UFC. To było juz dosyć dawno - pamietam, ze wywiad przeprowadzał Paweł Kowalik (moze źle pamietam)
Jesli kontrakt Damiana byl zblizony do tego Marcina Tybury, a zakladam ze tak wlasnie bylo, to samo zdobycie pasa wydluzylo jego obowiazywanie o kolejne walki. Damian ten fakt chyba poczatkowo przeoczyl. Z opolskim Pitbullem jest ten problem, ze czesc swoich planow opieral na rzekomych ustnych ustaleniach z szefostwem M-1.A to nie była jego ostatnia walka z kontraktu niezależnie od wyniku?
No właśnie, to co normalnie załatwia kilka osób on robił sam.Damian ten fakt chyba poczatkowo przeoczyl. Z opolskim Pitbullem jest ten problem, ze czesc swoich planow opieral na rzekomych ustnych ustaleniach z szefostwem M-1.
Grubasie, byl swoim menadzerem kiedy odrzucal oferty UFC.Baju a Ty głuchy byłeś jak Damian mówił Grzegorz mój menedżer? Po co fakty przeinaczasz? Z kasą już od dawna pisałem że 8 tysia mu za mało a wątpię żeby dostał na początek więcej może 10 ale wątpię...
co Wy ostatnio tak z osobnymi tematami na wiekszosc newsow? :p
Dokładnie, jakiś szczwany moderator wrzuca wszelkie offtopy z Newsów w nowe tematy! Ja nic nie zakładałem.żeby nie było płaczów ze są rozmydlane newsy?
Z offtopów w "Newsach MMA userów" robię nowe tematy. Wszystkie się ładnie przyjmują, więc będę kontynuował tę praktykę.co Wy ostatnio tak z osobnymi tematami na wiekszosc newsow? :p
Dokladnie, z pomoca jakiegos rosyjskiego menadzera. Efektem byl brak znajomosci trsci podpisanej umowy i wystep jako reprezentant rosyjskiego klubu.No właśnie, to co normalnie załatwia kilka osób on robił sam.
Bardzo, ale to bardza slusznie. Newsy dzieki temu staja sie zdecydowanie bardziej przejrzyste.Z offtopów w "Newsach MMA userów" robię nowe tematy. Wszystkie się ładnie przyjmują, więc będę kontynuował tę praktykę.
A i dyskusje kwitną ;)Newsy dzieki temu staja sie zdecydowanie bardziej przejrzyste.
A i dyskusje kwitną ;)
Damian w tym roku kończy 35 lat, szczerze niewiem czy dla niego ma jeszcze to sens, ciągle mówi o tych negocjacjach, kontaktach itp
Oczywiście wolałbym go w UFC, ale nie miałbym nic przeciwko gdyby dogadał się z ksw i na pierwszy ogień
Włodarek-Grabowski
uważaj sobie :P35 lat to w ciężkiej średni wiek![]()
Średni, czyli pewnie chodzi mu o to,że młody :Puważaj sobie :P
Już ja dobrze wiem co znaczy "średni wiek" :PŚredni, czyli pewnie chodzi mu o to,że młody :P