Daria legendary mental kołcz

Ja wiem, że ty to grzeczny chłopak odrobinę starszej daty. Taki trochę tutejszy John Nash z "Beautiful mind" ;-)
Oj kolego :benny: z autystyka do schizofrenika teraz...
:deniro::nono:
Nie taki grzeczny:lol: ale kulturalny na Cohones, bo pisanie wulgaryzmów to mnie nie bawi (tracą całą moc przez to pisanie na klawiaturze), bo co innego w życiu prywatnym jak się człowiek wk... :wink:

Oj kolego :benny: z autystyka do schizofrenika teraz...
:deniro::nono:
Nie taki grzeczny:lol: ale kulturalny na Cohones, bo pisanie wulgaryzmów to mnie nie bawi (tracą całą moc przez to pisanie na klawiaturze), bo co innego w życiu prywatnym jak się człowiek wk... :wink:
No trochę się biłem myślami czy Dustin Hoffman z "Rain Man" czy jednak Nash. Powiedzmy, że ktoś po środku. Proszę jednak zauważyć, że tak czy siak jednostka w jakimś sensie błyskotliwa, interesująca i nietuzinkowa ;-)

Tutaj jest o tym wspomniane. Jakoś się specjalnie nie chwali byłymi związkami z mma rocks, choć pamiętam, że przeprowadzał multum wywiadów z zawodnikami. Zawsze w tej swojej pociesznej czapeczce. Na YT chwali się, że "od lipca 2022 roku na swoim". Najwyraźniej miał dosyć tutejszej toksycznej atmosfery, którą tu tworzycie czipsożerne, hejterskie chamy garbate!

Zakola ukrywał jebany

Tutaj to jest w ogóle temat niepokojąco poruszający prawie całą społeczność ;-) Ale chyba trochę za bardzo odbiegliśmy od meritum.

Może ktoś odważny obejrzał ten materiał? ten "wywiad"? Anyone?
"Zapraszam na kolejny odcinek videocastu. Tym razem rozmawiam z Darią Albers - performance mental cochem, która pracuje z topowymi sportowcami (i nie tylko) na całym świecie."

85 min. z performance mental coach to dla mnie jednak za dużo, plus ten jej polisz inglisz i to spijanie z dziubka Darii przez prowadzącego, a tylko przewijałem to...
" Ja walczyłam zawodowo w kickboxingu..." szkoda że nie było pytania o jej rekord :wink: :lol:

Już dawno koń zwalony mordo !!!
g5fmcBm.gif

A to nie przypadkiem były (obecny?) redaktor szacownego mma rocks tak zachwyca się kunsztem i kompetencjami pani Darii?

Daria jest mental performance coachem. Na co dzień pracuje z topowymi sportowcami na całym świecie i ma naprawdę niesamowitą wiedzę i umiejętności.

Wahałem się: rozmawiać po polsku, czy po angielsku. Ostatecznie postawiłem na pierwszą opcję i już wkrótce zapraszam do odsłuchu.

Daria, bardzo dziękuję za Twój czas. Jak zawsze - czysta przyjemność móc z Tobą porozmawiać.

Osss!

Filip odszedł chyba z 2 lata temu - dlatego nie ma komu jeździć na gale, po drodze był jeszcze taki młody co się zachwycał wspaniałością freaków i tyle. Ogółem odkąd odszedł z MMA Rocks to odjeżdża w klimaty zjara trochę. Acz nie jestem pewien czy nie siedzi pod jakimś nickiem na forum jeszcze.

Tutaj to jest w ogóle temat niepokojąco poruszający prawie całą społeczność ;-) Ale chyba trochę za bardzo odbiegliśmy od meritum.

Może ktoś odważny obejrzał ten materiał? ten "wywiad"? Anyone?
Człowieku tego by po denaturacie nikt nawet nie obejrzał, może prorok bo on spermił do Dariusza kiedyś

Daria najpopularniejsza zawodniczka wśród ekspertów. 2k postów.
Tylko pedzilla ma więcej, 3k postów. Ale pedzian wcześniej zaczął. Tym tempem niedługo Daria dogoni bohatera cohones.
@tinjqk masz kontakt do niej to weź jej podeslij wątek. Chociaż pewnie i tak śledzi :jjsmile:

Filip odszedł chyba z 2 lata temu - dlatego nie ma komu jeździć na gale, po drodze był jeszcze taki młody co się zachwycał wspaniałością freaków i tyle. Ogółem odkąd odszedł z MMA Rocks to odjeżdża w klimaty zjara trochę. Acz nie jestem pewien czy nie siedzi pod jakimś nickiem na forum jeszcze.

pewno słaby hajs, trzeba tez mieć smykałkę, friki robią wyświetlenia, za tym idzie hajs z yt i sponsorzy ,)
Aleksandrę Florczak bym chętnie zobacxyl na galach mma, wywiady itd. ładna, fajnie przeprowadza wywiady, 100k subów na swoim kanale, żadna redakcja ani nic

https://youtube.com/@aleksandra.florczak

:redford:

Back