Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nawet Fertita nie zarabia? Co za wątek, pewnie że o kasę chodzi, a o co innego ma mu chodzić?tylko i wyłącznie Dana.
Dana ma hajs od dawna, teraz ma po prostu więcej. To są zwykłe zmiany jakich się nie uniknie. Jakbyśmy wszyscy śledzili UFC od początku to byśmy narzekali że wprowadzenie 3x5 minut psuje ten sport, albo że zakaz butów psuje ten sport, albo że cokolwiek innego. Dana się nie zmienił, czasy się zmieniły, przyzwyczailiśmy się do czegoś i wkurzają nas zmiany - tak jest ze wszystkim i tak będzie nadal.Duży hajs robi ludziom gówno z mózgu i Dana jest tego najlepszym przykładem.
Linki, źródła, rzucaj.Zobacz sobie co mają na ten temat do powiedzenia ludzie, którzy go znali od X lat.
Kilka dni temu była ta gównoburza na reddicie jak zwolnił Stitcha, ludzie masowo rzucali linkami do artykułów.Linki, źródła, rzucaj.
No to je zapodaj.Kilka dni temu była ta gównoburza na reddicie jak zwolnił Stitcha, ludzie masowo rzucali linkami do artykułów.
reddit.com/r/mmaNo to je zapodaj.
no właśnie.reddit.com/r/mma
jest ich wspólnikiem, nie pracownikiem.Dana jest współwłaścicielem z braćmi, czy jest tylko ich pracownikiem?
To hajs się zgadza u niego nieźle. Zawsze myślałem, że jest tylko twarzą UFCjest ich wspólnikiem, nie pracownikiem.
a dokładniej:To hajs się zgadza u niego nieźle. Zawsze myślałem, że jest tylko twarzą UFC
a dokładniej:
Zuffa is co-owned by Fertitta brothers (40.5% each), Dana White (9%) and Flash Entertainment (10%).
Nawet Fertita nie zarabia? Co za wątek, pewnie że o kasę chodzi, a o co innego ma mu chodzić?
"W imię zasad skurwysynu"O zasady, kurwa.
"W imię zasad skurwysynu"
Ja otwieram właśnie 9 koncernowe. Twoje zdrowie.Noooo cycat mi uleciał bo ostatnie piwo miało 8,3 alc
Ja otwieram właśnie 9 koncernowe. Twoje zdrowie.
No tak, Dana doprowadził do sytuacji , na którą wszyscy czekali, czyli, że mamy jedną największą organizacje w której walczą najlepsi. Mamy sytuacje najczystszą sportowo, że każdy najlepszy sprawdzi się z każdym, a nie dywagacje czy mistrz Pride, Wec jest lepszy od tego z UFC lub strikeforse.
Tak, straszne czasy bo reebok.
Osobiście wolałbym, żeby były 2 organizacje na podobnym poziomie