all-in-one
ONE FC Bantamweight
?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chyba się nie da. Wczoraj jeszcze była możliwość wejścia w newsa z poziomu forum, a później dostałem info, że dostęp został zablokowany.Teraz na cohones nie da się czytać newsów i trzeba wchodzić na główną rocksów, czy ja nie umiem?
A jak to wszystko specjalnie?Chyba się nie da. Wczoraj jeszcze była możliwość wejścia w newsa z poziomu forum, a później dostałem info, że dostęp został zablokowany.
Taka aktywnosc przed walka Pudzilli ze serwery spaliło.Cohones zdechło przed KSW. Co wy na to forumowi eksperci?
+1. Jakoś mi się odechciało, tyle komentarzy, tematów i historii w pizdu. Dziwny wygląd nowego forum, nie mogę się odnaleźć. To jak powrót do byłej z sentymentu. Niby spoko, ale to już nie to samo. Może lepiej odpocząć od cohones, jedno uzależnienie mniej...uuu, zmierzch cohones raczej ostateczny,
moze wyłoni się nowa jakość aczkolwiek be ze mnie.
+1. Jakoś mi się odechciało, tyle komentarzy, tematów i historii w pizdu. Może lepiej odpocząć od cohones, jedno uzależnienie mniej...
Może mieli backupy....Lubię MMARocks, ale naprawdę cisnę ostrą bekę, że największy polski portal o MMA, szczycący się rozdawaniem najbardziej prestiżowych nagród w polskim MMA odpierdoliło tak totalna amatorkę jak brak backupów.
Wygląd to raczej kwestia tymczasowa, dajcie chwilę na ogarnięcie tego wszystkiego. Udało się uratować naprawdę sporo, biorąc pod uwagę jakie były straty...+1. Jakoś mi się odechciało, tyle komentarzy, tematów i historii w pizdu. Dziwny wygląd nowego forum, nie mogę się odnaleźć. To jak powrót do byłej z sentymentu. Niby spoko, ale to już nie to samo. Może lepiej odpocząć od cohones, jedno uzależnienie mniej...
Ja też, a niecały miesiąc temu wybiło dwa lata na forum i purpurowy pas .Znów jestem oplotem ...