Djuk94
Shark Fights Heavyweight
Trochę zabawimy się w Quore. Moim zdaniem da się i jest to bardzo proste. Jeżeli jesteś bardzo dobry w inne sporty i stałeś się bardzo dobry w dość krótkim odstępie czasu, to będziesz także dobry w MMA. To samo również tyczy się gier komputerowych, jeżeli szybko stałeś się bardzo dobry w cs:go, lola, bądź inną grę wymagającą umiejętności merytorycznych to również będziesz bardzo dobry w MMA już właściwie po krótkim czasie treningu. Tacy ludzie będą w stanie osiągnąć wyższy poziom, który zawsze będzie nieosiągalny dla osób, które są słabe w gry komputerowe mimo tego, że spędzają w nich wiele czasu. Na razie ta teoria jest sprawdzana, ale myślę, że ma sens, gdyż jak na razie patrząc na freaków, czyli osoby trenujące od niedawna, sprawdza się to i dzięki temu też kilka tysięcy udało mi się zarobić od czerwca.
Jeżeli chodzi o pro zawodników, to Ziółkowski jest bardzo dobrze gra w gierki i też jest bardzo dobrym zawodnikiem, z olbrzymim talentem. Tak samo Bartos, jest niezły w cs:go i jest bardzo dobry, a Gładkowicz, który spędził na graniu w cs więcej czasu, jest od niego sporo słabszy i w mma również nie jest w stanie osiągnąć wyższego poziomu od niego. Jak dla mnie to się bardzo łączy i można jak najbardziej na to zwracać uwagę.
Jeżeli chodzi o pro zawodników, to Ziółkowski jest bardzo dobrze gra w gierki i też jest bardzo dobrym zawodnikiem, z olbrzymim talentem. Tak samo Bartos, jest niezły w cs:go i jest bardzo dobry, a Gładkowicz, który spędził na graniu w cs więcej czasu, jest od niego sporo słabszy i w mma również nie jest w stanie osiągnąć wyższego poziomu od niego. Jak dla mnie to się bardzo łączy i można jak najbardziej na to zwracać uwagę.