gronostaj Brutaal Featherweight Oct 26, 2016 #1 Próbka możliwości wokalnych zawodnika, blogera, a teraz piosenkarza , Borysa Mańkowskiego! Człowiek orkiestra XDDDD
Próbka możliwości wokalnych zawodnika, blogera, a teraz piosenkarza , Borysa Mańkowskiego! Człowiek orkiestra XDDDD
herrflick M-1 Global Heavyweight Oct 26, 2016 #3 Reggae jak to reggae, bez grubego jointa nie podchodz. Choc z tym wokalem to musiałbym chyba wiadro pierdolnać. ;)
Reggae jak to reggae, bez grubego jointa nie podchodz. Choc z tym wokalem to musiałbym chyba wiadro pierdolnać. ;)
gronostaj Brutaal Featherweight Oct 26, 2016 #4 Ejjj, nie jest tak źle XDDD Jeszcze kiedyś w internecie widziałem film,jak Gamer śpiewał,ale nie moge znaleźć ,bo usuneli :////
Ejjj, nie jest tak źle XDDD Jeszcze kiedyś w internecie widziałem film,jak Gamer śpiewał,ale nie moge znaleźć ,bo usuneli :////
gronostaj Brutaal Featherweight Oct 26, 2016 #6 Cinek007 said: @gronostaj wez sie ogarnij, skóra jest Click to expand... Odwal się , co?
Cinek007 UFC Welterweight Oct 26, 2016 #7 odwale sie, zwrocilem Ci tylko uwage na cos, co moze irytowacnie tylko mnie dobra, niebylbym soba... chujozo
odwale sie, zwrocilem Ci tylko uwage na cos, co moze irytowacnie tylko mnie dobra, niebylbym soba... chujozo
respect UFC Light Heavyweight Oct 26, 2016 #8 Zamykam i jestem stanowczo na nie dla takich spierdolonych tematów.
Bardock WSOF Heavyweight Oct 26, 2016 #9 Zawadiacka chrypa jest, ale ciekawe jak u Borysa z gutturalem i piq squealem. Czekam na nowe kawałki, tym razem w stylu deathcore.
Zawadiacka chrypa jest, ale ciekawe jak u Borysa z gutturalem i piq squealem. Czekam na nowe kawałki, tym razem w stylu deathcore.