Nie ma ankiet więc lajtowy temat:-) kogo byś zabrał na picie, brzmi pytanie. Moje typy: - Marciniak -Szady -Szkot Reedy : ) -nie pamiętam imienia ale kiedyś tu jakaś dziewczyna pisała, ją też :-) pierwotnie tematowi dałem nazwę trzy osoby +ja:-)
Chmura (bo nie pije tylko kolekcjonuje więc dalej są 3l) + Wilku (bo nie będzie mandatów za picie) Kaczka (bo będzie non stop gadał zamiast pić) i Kowal (bo on pije cidr i whiskey a nie wódkę) #winning
@JDS :-) @raph zapomniałeś o tomano i chamilitary. Ciekawe, czy właściciele tych nicków się dublują. Za trudny temat, szczególnie, że mam problem z zapamiętywaniem użytkowników :-) W sensie, że każdy nick kojarzę itd, ale zapominam np. z kim i o czym mi się dobrze dyskutowało. Albo śmiało z kogoś innego. Na pewno napiłbym się ze wszystkimi wyznawcami Chaela, z defem, TJem, baju i NA PEWNO NIE Z ARLOVSKIM BO TO HERETYK I NIECH KARMI PIJE A NIE CZYSTĄ. I na pewno nie z Tytusem, bo mnie nienawidzi.
malinowsky,defthomas,Painkiller i nie mogę się zdecydować kto czwarty :-) @down Się odczepcie, już tylko kilka miesięcy zostało, a w następne wakacje oficjalnie będzie można!
Możliwe, ale nie wyszło czasami kiedyś, że Def sprawdził ip i kokos pisał z tego samego co egzekutor? :-) Tak mi się coś kojarzy.