Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ponoc jego ojciec zajarany byl aktorem co sie zwal Dean Martin i na jego czesc tak nazwal syna.Jak w tytule. Taka ciekawostka. Czy po prostu rodzice tak go nazwali, czy wychowywał się w jakimś innym kraju, etc..
Jak w tytule. Taka ciekawostka. Czy po prostu rodzice tak go nazwali, czy wychowywał się w jakimś innym kraju, etc..
Spytaj się go na twitterze
Przecież Martin to już kilka razy tłumaczył, nawet w wywiadach. Kaczka znajdź ten film jak o tym mówi.
usunąć ten syn.
skąd jesteś?że co? Mój kolega ma na imię Eliasz... Według Ciebie gdzie się urodził? W Betlejem, Jerozolimie? :D
Dla mnie to bzdura, ale nie poprę tego, żadnymi badaniami amerykańskich naukowców. Po prostu w moim otoczeniu jest normalnie, normalni ludzie z normalnym imionami, mam znajomych, którzy mają rzadko spotykane imiona, ale pochodzą z różnych rodzin- biedniejszych, bogatszych i przeciętnych.Napiszę coś i od razu zaznaczam że nie tyczy się to Martina do którego mam pewien szacunek.
Czytałem dużo o znaczeniu i wyborze imion przed urodzeniem mojego dziecka. Tak więc badania donoszą że im niższe wykształcenie , niższy status społeczny i materialny tym częściej rodzice wybierają dziwaczne pseudo wzniosłe imiona dzieci Jednym słowem większy % patologi cuduje i chce nadrobić Ale nie jest to REGUŁĄ !!! Mam nadzieje że nie czytajątego żadne Tymoteusze ,Tyberiusze itp