Nestoor
BAMMA Middleweight

Witam,
Jestem na tej stronie od niedawna - parę miesięcy. Czytam komentarze na tej stronie, na kanale youtube i innych stronach gdzie są jakieś informacje na temat polskiego mma i zawodników. Bardzo dużo jest tzw "hate-u" na Polską federację a UFC jest traktowane jak coś najlepszego na świecie (bo pewnie pod względem sportowym pewnie jest). Tylko tak się zastanwiam dlaczego kibice nie pragną mieć takiego czegoś w Europie a już nie mówiąc o Polsce. Czytając wasze i komentarze odnoszę wrażenie, że cieszycie się z wpadek KSW, z odejść czołowych zawodników, a pewnie sporo osób ucieszyłoby się gdyby KSW zniknęło z rynku. Nie wiem dlaczego ale bardzo się cieszę jak mam zobaczyć kolejną galę KSW a z kolei nie mam ochoty oglądać UFC - zwłaszcza o dzwnych porach i nie mam karty kredytowej,paypala żeby wykupić transmisję (nawet nie wiem ile to kosztuje i czy byłoby mnie stać na to). Nie będę się rozpisywał, podejrzewam że będę potraktowany jak laik lub bezguście .. ale ja 3-mam kciuki za KSW i mam nadzieję że mimo podejścia kibiców i wszechobecnej miłości do wszystkiego co jest made in USA uda się coś zrobić u nas i kiedyś prześcigniemy UFC i tym podobne.