Cycki - rozebrane, ubrane, jakiekolwiek. Temat dla miłośników

Status
Not open for further replies.

Baton17

PRIDE FC
Lightweight
Patrząc na forum i różne rozmowy myślę, że taki temat jest potrzebny. Jako zwolennik cycków wszem i wobec ogłaszam, że ten temat jest otwarty na damskie cycki!!! Załączam hymn tego zacnego tematu o cyckach. Tym samym zapraszam do dyskusji, wymiany doświadczeń, opisów, wizualizacji itp itd. Moje pierwsze pytanie to jakie wolicie DUŻE czy małe?;)

Last edited:

Masu

UFC
Light Heavyweight
Masz nadzieję, że ktoś będzie obmacywał cycki Twojej (przyszłej) żony? :)

Może lubi takie rzeczy:arch:

Obmacałem kiedyś z kolegą(żarty takie) cycki jakiejś laski, która przyszła do knajpy, bardzo ją to radowało. Godzinę później okazało się ze przyszła na pierwszą randkę z naszym kolegą, który się spóźnił (nic nie mówiła) Kolega został poinformowany ale zignorował. Raz dwa ślub, szybko dziecko, rozwód po półtora roku. Ludzie nie myślą...

Mort

Żołnierz Chrystusa
Może lubi takie rzeczy:arch:

Obmacałem kiedyś z kolegą(żarty takie) cycki jakiejś laski, która przyszła do knajpy, bardzo ją to radowało. Godzinę później okazało się ze przyszła na pierwszą randkę z naszym kolegą, który się spóźnił (nic nie mówiła) Kolega został poinformowany ale zignorował. Raz dwa ślub, szybko dziecko, rozwód po półtora roku. Ludzie nie myślą...

Sam się na to pisał. :) Patrząc na różne filmiki gdzie kolesie podbijają do lasek na ulicach i macają je po cyckach, to chyba one to lubią, bez względu na status i macanta. :c

Masu

UFC
Light Heavyweight
Sam się na to pisał. :) Patrząc na różne filmiki gdzie kolesie podbijają do lasek na ulicach i macają je po cyckach, to chyba one to lubią, bez względu na status i macanta. :c

A dzisiaj taki oglądałem bo jakiś brudny pakistańczyk filmy z Krakowa wrzuca. I tak sobie myślę ze niektóre to mogą być dziwki-chłop inwestuje 100 zł a potem robi szkolenia za kasę w Londynie.

gumoleon

Bellator
Middleweight
xx_cel_lorna_morgan_16.jpg

Mort

Żołnierz Chrystusa
myślałem, że to temat ze zdjęciami. xxx facetów pierdolących o piersiach, hmmm...

8400d1352527684-how-about-no-bear.jpg

@baju dlatego tu jestem :D pilnuję, co by zgorszenia nie było :D tamte placki się nie liczą, bo to bardziej placki z salami :D

Status
Not open for further replies.