Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Rzekłem, róbcie screeny czy jakoś tak
Czy Mirko nie jest przypadkiem po wylewie ?mirko by rozjebal cala wage ciezka w jeden wieczor, z kim on by tam mial walczyc.
Rzekłem, róbcie screeny czy jakoś tak
Mordo w KSW co drugiemu z banią coś nie banglaA Mirko nie wycofał się bo coś mu z banią dobrze nie banglało?
Czyli dojrzał do ksw.Czy Mirko nie jest przypadkiem po wylewie ?
Słuszna uwaga, ale według Crocopa to było dość poważne i z tego powodu wycofał się z walk.Mordo w KSW co drugiemu z banią coś nie bangla![]()
Chyba udar czy coś takie, ale widziałem po zdjęciach, że towar dalej bije więc chyba ani śladu po udarzeSłuszna uwaga, ale według Crocopa to było dość poważne i z tego powodu wycofał się z walk.
Kurwa jakby chłop po udarze rozdupcył wagę ciężką w KSW to niektórzy by tutaj oszaleli z radości xDCzyli dojrzał do ksw.
A kto w tej wadze poza DeFiresem jest? Leniwy placeusz Bedorf, Byczek z przestrzelonym garnkiem Sanczo Forczi, Pudzian który od lat bawi się tylko w MMA i Grabowicz, którego wyjaśnili w UFC. CroCop na bombie rozwala ich wszystkich w jeden wieczór.Kurwa jakby chłop po udarze rozdupcył wagę ciężką w KSW to niektórzy by tutaj oszaleli z radości xD
No wiem ale on jest po udarze!! xDA kto w tej wadze poza DeFiresem jest? Leniwy placeusz Bedorf, Byczek z przestrzelonym garnkiem Sanczo Forczi, Pudzian który od lat bawi się tylko w MMA i Grabowicz, którego wyjaśnili w UFC. CroCop na bombie rozwala ich wszystkich w jeden wieczór.
Wg mnie pojawi się jako gość na gali / da kilku swoich zawodników. Gdyby miał wrócić z emerytury to raczej celowałby w pożegnalną walkę Fedora w Japonii. Jeśli rewanż z Rosjaninem i duża kasa z tym związana nie ściągnie go z emerytury to raczej nie ma co marzyć tutaj.
Zależy jaki Miras.Ciekawe, czy jak Miras wyśle Martinowi przetarte majtki, to też je przymierzy....![]()
No jeszcze jest AndryszakA kto w tej wadze poza DeFiresem jest? Leniwy placeusz Bedorf, Byczek z przestrzelonym garnkiem Sanczo Forczi, Pudzian który od lat bawi się tylko w MMA i Grabowicz, którego wyjaśnili w UFC. CroCop na bombie rozwala ich wszystkich w jeden wieczór.
Nawet po wylewie on tam wszystkich tych papudrokow zamiata i tylko z niepelnosprawnym Mirkiem by mieli jakies szanse...Czy Mirko nie jest przypadkiem po wylewie ?
Martin też miał udarNo wiem ale on jest po udarze!! xD