Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Newsa na głównej z tego nie będę robić.
Czo ta Cyborg to ja nie wiem...
Hehe rozjebałeś mnie tym tekstem:DCyborg ciśnie po rondzie, to brzmi jak by driftowała po skrzyżowaniu o ruchu okrężnym...
Leżę:DCyborg ciśnie po rondzie, to brzmi jak by driftowała po skrzyżowaniu o ruchu okrężnym...
Halny, ale ludzie nie rozumieją, że to nie Ronda potrzebuje Cyborgowej, a Cyborgowa Rondy. Dla nich to Ronda musi coś UDOWODNIĆ walcząc z Cyborgową w Catchweigh. ŻEBY NIE BYŁO, NIE PIJĘ DO COHONES KONKRETNIE. A po internecie ogółem. Ronda mogłaby już przejść na emeryturę, bo tak naprawdę walczy dla zabawy. Trofea? Jest mistrzynią Strikeforce i UFC, najważniejsze trofea ma za sobą. Równie dobrze mogłaby nie walczyć, tylko grać w filmach, bo jest tam lepiej opłacana.Niech ona się nauczy zbijać 135 i nie będzie problemu.
10 punktów dla Gryfindoru!Cris Cyborg ciśnie po Rondzie jak po burej suce?
Cyborg ciśnie po rondzie, to brzmi jak by driftowała po skrzyżowaniu o ruchu okrężnym...
morał z tego taki, że lepiej nie cisnąć po rondzie jak się nie ma odpowiednich skillów ;)Ostatnio też cisnąłem po rondzie Kosztowało mnie to sporo bo przekładnia do regeneracji, poduszki pod silnikiem i felga do prostowania, jebany krawężnik.
Gdzieś trzeba tych skillów nabrać :Dmorał z tego taki, że lepiej nie cisnąć po rondzie jak się nie ma odpowiednich skillów ;)
Panie Robercie po przeczytaniu pańskiej wypowiedzi zaiste uśmiechnąłem się do monitora. DzięxJa Cię kolego nauczę.
+1, ale nigdy nie oczekuje wielkiego intelektu po Internecie. :-)Halny, ale ludzie nie rozumieją, że to nie Ronda potrzebuje Cyborgowej, a Cyborgowa Rondy. Dla nich to Ronda musi coś UDOWODNIĆ walcząc z Cyborgową w Catchweigh. ŻEBY NIE BYŁO, NIE PIJĘ DO COHONES KONKRETNIE. A po internecie ogółem. Ronda mogłaby już przejść na emeryturę, bo tak naprawdę walczy dla zabawy. Trofea? Jest mistrzynią Strikeforce i UFC, najważniejsze trofea ma za sobą. Równie dobrze mogłaby nie walczyć, tylko grać w filmach, bo jest tam lepiej opłacana.