Pojawiły się już pierwsze nagrania z konferencji prasowej po której Conor McGregor i Dennis Siver spotkali się twarzą w twarz przed galą UFC w Bostonie. Read the whole post here.
Dzięki. Widać że niemiecki rusek nie bardzo się przejął teatrzykiem McGillicutta :D Benson i Kowboj jak rodzina prawie
Po obejrzeniu takiego staredownu w wykonaniu Donalda zawsze mam obawy,że zapomni się w pierwszej fazie walki i podejdzie do tematu zbytnio na luzie. W kilku ostatnich walkach wydawało mi się,że nie zachowywał się tak jak zawsze mu zarzucano (czyli slow starter) i oby tym razem było podobnie, bo rewanż z Pettisem czeka!
A po ile oni tam maja centymetrów? Tam tzn wzrostu bo że Delirious używa pensety to widać na każdym filmie z tym pozerem.
Ale Siver pięknie zlał tego chłopczyka o dużej japie - ciepłym moczem, bym powiedział. Byłby ubaw, jakby go skosił w oktagonie. Lorenzo chyba by się zamknął w WC i płakał. W ogóle, to McGregor mi "Bolca" przypomina.
ej ty serio masz w sygnie karton z wizerunkiem Conora i nóż wbity w jego twarz? ja pierdole... strzelam. Kraków?