Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
nie śmieszne i co masz na myśli pisząc pozerem?Tam tzn wzrostu bo że Delirious używa pensety to widać na każdym filmie z tym pozerem.
ej ty serio masz w sygnie karton z wizerunkiem Conora i nóż wbity w jego twarz? ja pierdole... strzelam. Kraków?Siver spokojny, miał wyjebane na popisy Conorka, nie przejął się nim :D
Serio, od Diego Sancheza z twittera :Dej ty serio masz w sygnie karton z wizerunkiem Conora i nóż wbity w jego twarz? ja pierdole...
a co jeśli się uda?Dziwie się że nie odstrasza jego fanów takie głupie gadanie o dwuminutowym ko itp bo to bardziej żenujące niż zabawne.
i w ulubionych masz Diaza? nie rozumiem... to albo lubisz pyskaczy albo nie...@gojilla jak się uda to spoko i będę podziwiał ale gorzej jak będą nici z przechwałek. Siver weźmie przykład z Fabricio ( walka z Koniną) położy się od razu na dwie minuty na plecach i nici z nokautu. Ja tam bólu dupy z nim nie mam tylko po prostu irytuje mnie lekko to gadanie pod publiczkę a właściwie pod Danę. Fajnie że Irol ma charyzmę ale zaczyna być śmieszny i staje sie idealnym materiałem na parodię, niczym ten capoeira master z twojego awka.
FUK JU :pi w ulubionych masz Diaza? nie rozumiem... to albo lubisz pyskaczy albo nie...
FAK JU TU! ;)FUK JU :p