Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jan Błachowicz nie lubi tego wpisuCohones to jest takie coś, co sprawia, że jak widzisz wielkiego napakowanego wkurwionego murzyna na przeciwko siebie w klatce, który chce ci zrobić ziazi i kuku, to nie pękasz i spuszczasz mu wpierdol życia.
Cohones to jest takie coś, co sprawia, że jak widzisz wielkiego napakowanego wkurwionego murzyna na przeciwko siebie w klatce, który chce ci zrobić ziazi i kuku, to nie pękasz i spuszczasz mu wpierdol życia.
Mnie zawsze bardziej interesowało to, skąd u @defthomas i @Jakub Bijan pomysł na nazwę Cohones dla forum. Pytałem kilka razy, ale nigdzie nie odpowiedzieli. Może tu sę uda? :D
Cojones to przysłowiowe jaja :) Cohones to wymowa tego słowa. Nazwa wzieła się z wypowiedzi mojego ulubionego zawodnika we wczesnych latach zainteresowania SW Basa Ruttena który powiedział "You can buy muscles but you cant buy cojones"
Chciałbym tylko dodać, że swego czasu jeden rodzimy zawodnik tak mówił. Nie powiem który, bo mnie pozwie :(Cojones to przysłowiowe jaja :) Cohones to wymowa tego słowa. Nazwa wzieła się z wypowiedzi mojego ulubionego zawodnika we wczesnych latach zainteresowania SW Basa Ruttena który powiedział "You can buy muscles but you cant buy cojones"