Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Smutna frekwencja. Chyba wymyślić nową formę głosowania by dalej ta zabawa miała sens.
:D Choć ego ucierpiało ;) to musisz przyznać, że nie spociłeś się zliczając głosy. Zastanawia mnie dlaczego, ruch na forum wydaje się być spory.Spoko. Na mnie też nikt nie głosował
Bo się jebanym leniom nie chce nawet szukać artykułów(już o czytaniu nie wspomnę), ani przeglądnąć listy userów. Potem płacz, że mmarockspudelek.pl i mało merytoryki. Jak ktoś wstawi artykuł, to za długie nie czytam ;):D Choć ego ucierpiało ;) to musisz przyznać, że nie spociłeś się zliczając głosy. Zastanawia mnie dlaczego, ruch na forum wydaje się być spory.
to musisz przyznać, że nie spociłeś się zliczając głosy.
Konta pozakładali ludzie z branży monitorujący cohones pod kątem hejtów na własny temat i którzy generalnie zainteresowani są wyszukiwaniem nominacji do wbijania cweli ewentualnie wyłaniania kandydatów do lizanie jajec psom Różala.:D Choć ego ucierpiało ;) to musisz przyznać, że nie spociłeś się zliczając głosy. Zastanawia mnie dlaczego, ruch na forum wydaje się być spory.
@Cloud Działamy coś?
Raczej nie, bo nie dostalem głosu w tej kategorii.Ktos fajny?
Nie pamiętam na jakiego użytkownika roku głosowałem. Kaczy pamiętasz? Ktos fajny?
Hehe bravo JaNie dało się na siebie, to olałeś, proste
Nie chciałem umiejszać pracy, którą wykonałeśA tu Cię zaskoczę: spociłem się.
Stagnacja na słabym poziomie to najlepszy dowód na to, że aktualna forma jest zła.Ps. A co do frekwencji, to IMO w poprzednich edycjach, nie było inaczej
No i zajebiscie! Wzorowych userow sie powinno doceniać.@Cloud Klawo! Postrach na dzielni murowany
Dzięki ;)
To gdzie jest nagroda dla mnie?No i zajebiscie! Wzorowych userow sie powinno doceniać.
mialem napisac to samo @Cloud
poczestuj kolege
wysle ci paczke za jakis czas, zgadamy sie na mailupoczestuj kolege
musialbys jakos dobrze zafoliowac, zeby zapach nie przeszedl :Dwysle ci paczke za jakis czas, zgadamy sie na mailu
pompeczka i worek vacuum :Dmusialbys jakos dobrze zafoliowac, zeby zapach nie przeszedl :D
Ale jaja sobie robisz czy nie robisz? :-Dpompeczka i worek vacuum :D
Co nowe ?Gratulacje panowie - @Masu dziku, @Saenchai @VaeVictis mimo że często się nie zgadzamy @Masta Blasta i pozostali wyróżnienie głosami, to mega przyjemność mieć takich ogarniętych gości na forum! @MMAkłowicz bez konkurencji @Wstawaj do dziś się ukrywa hehe @VoRaNeK to już prawdziwa legenda tego forum, nie ma chyba szybszego gościa od niego jeśli chodzi o newsy i bardziej pomocnego zarazem @Piotr Pędziszewski całkowcie rozjebał ten rok niesamowitą Grupą Początkująca, sam wczoraj przesłuchałem 3 zaległe odcinki bo najlepsze w tym jest że większość materiału się nie starzeje :) Dziękuje wszystkim za głosy na mnie, bardzo to miłe, szczególnie że mija już 8 rok naszej działalności nie zawsze łatwej i przyjemnej...kurwa jak ten czas leci hehe :) Dzięki wielkie też @Anonymous za podliczenie głosów Piwko dla wszystkich na następnym zlocie
Przepraszam też że tak późno odpowiadam ale byłem dość mocno wjebany w nową główną mmarocks :)
Wpadaj do Warszawy 5 marca byku.@defthomas dziekuje za gratulacje a wszystkim, ktorzy na mnie glosowali za docenienie, to naprawde mile. Co do tych spraw w ktorych polemizowalem z szefem czy innymi czlonkami redakcji to juz przeszlosc, dzialajcie w sposob jaki uznajecie za najlepszy i najskuteczniejszy. Nawet komentowanie pojawiajacego sie na portalu MMA jak diabel z pudelka Szpilki sobie darowalem, choc latwo nie bylo ;) Jeszcze raz dziekuje wszystkim i mam nadzieje, ze do zobaczenia na jakims kolejnym zlocie.