Wyniki czwartej edycji sławnego plebiscytu użytkowników COHONES. Użytkownik roku: I miejsce @baju - 21 głosów II miejsce @Grzechu - 15 głosów III miejsce @VoRaNeK - 11 głosów Spoiler: Pozostali Nominowani @kaczka41 - 7 głosów @Szady - 5 głosów @VaeVictis - 4 głosy @Born2kill - 4 głosy @Arlovski - 3 głosy @Perfumiarz - 2 głosy @Masta Blasta - 2 głosy @kkk -2 głosy @DickNiaz - 2 głosy Po 1 głosie: @Gambit @Masu @midern @lemmy @Przemek @Fresh Nowy użytkownik roku (zarejestrowany w 2014): I miejsce @Mr.Hyde - 23 głosy II miejsce @Olos - 9 głosów III miejsce @Lockhorne - 5 głosów Spoiler: Pozostali Nominowani @Scurvol - 3 głosy @DaimonFrey - 3 głosy Po jednym głosie: @ALRI @TheImmortal @Taran @ProPag Najbardziej pomocny użytkownik: I miejsce @VoRaNeK - 49 głosów II miejsce @Grzechu - 11 głosów III mijesce @baju - 4 głosy Spoiler: Pozostali Nominowani Po jednym głosie: @Gambit @Przemek @Painkiller @Wujek @Masu @cRe @ALRI @Tomasz Chmura @mrfreakz Redaktor (admin) roku: I miejsce @defthomas - 36 głosów II miejsce @Jakub Bijan - 14 głosów III miejsce @Mateusz Smoter - 9 głosów Spoiler: Pozostali Nominowani @Tomasz Chmura - 7 głosów @Royler - 5 głosów @Dzihados - 5 głosów @Szady - 3 głosy @Tidzej - 2 głosy @Grzechu - 2 głosy @Jacek Okninski - 2 głosy Po jednym głosie: @Wojsław Rysiewski @Paweł Kowalik @Marcin Jabłoński @F. Georgiew @Krzysztof Skrzypek Temat roku: I miejsce Pogotowie Sercowe Cohones - 22 głosy II miejsce Aslambek S. zatrzymany przez CBŚ - 6 głosów III miejsce Tomasz Drwal w KSW! Walka z Mamedem Chalidowem na KSW 29 w Krakowie - 4 głosy Artykuł roku: I miejsce Skąd wywodzi się MMA ( autor: @Jakub Bijan ) - 13 głosów II miejsce Złodziejski numer Błachowicza ( autor: @Jakub Bijan ) - 5 głosów III miejsce KSW rozbija bank: Chalidow vs. Drwal największą walką krajowego MMA? ( autor: @Jakub Bijan ) - 4 głosy Spoiler: Pozostałe Nominowane Artykuły Piotr Hallmann, bociany i drostanolon - 3 głosy KSW jak UFC, UFC jak WWE - 2 głosy Po jednym głosie: Dwie i pół rundy z "Pająkiem" Topologia pierścienia walki - historia organizacji RINGS Cohones na wakacjach ! - MiszonFiction Upadek dawnych bohaterów Japonia zamknięta w klatce Tygrysie pasy Shooto Wydarzenie roku na forum: I miejsce Nowe Forum - 60 głosów II miejsce ex aequo po 1 głosie : Amatorska walka @malinowsky Odejście Pawła oraz innych użytkowników Pogotowie sercowe Grupa na FB Spamer / troll roku: I miejsce @mahonek - 40 głosów II miejsce @Born2kill - 8 głosów III miejsce @kaczka41 - 5 głosów Spoiler: Pozostali Nominowani Po jednym głosie: @JanBłachowicz @kula@@ @Dzihados @Jakub Bijan @Ruff Ryder @Mateusz Smoter @Taran Dla przypomnienia poprzednie edycje plebiscytu
@kapusta Tak wiem nie doczytałem. W razie zmiany ilości głosów Kaczka ( jeśli dostanie unbana ) lub któryś moderator zaktualizuje to co zrobiłem.
w 2013 nawet jednego typu nie dostalem gdziekolwiek, jest progres, wow. dzieki wszystkim za maly glosik zaufania na cohones, doceniam!!! :) nie wiem co sie tak we mnie 'podobalo', 2015 aktywnosc spamerska bedzie mniejsza, ale w MMA sie nie odkocham wiec materialow chce robic dalej wiele mimo takiego, a nie innego zainteresowania. 2 temat mowi duzo o poziomie forum w tym momencie, pomijam juz w chuj dobre pogotowie. pondro!!!
Bardzo mi miło 23 głosy :) Muszę coś podziałać by zasłużyć ! Gratuluję wszystkim, przyjemnie na cohones ;)