Co to za podpisy zawodników KSW?

Kakadu90

Maximum FC
Welterweight
W moje ręce wpadły takie o to rękawice, problem polega na tym że na nic w świecie nie potrafię odczytać kto się tam podpisał.
Na pewno są tam podpisy: Bartosz Fabiński, Arkadiusz Wrzosek, Damian Stasiak. Może ktoś potrafi oczytać albo wie kto inny się podpisał na tych rękawicach?
fc80c413-5dd6-4c00-bd38-6d2872c9f2b3.jpg
458f21fe-0c8c-406e-a8fd-411add4df074.jpg
b0a85e82-34b7-4ab3-bbc2-38f5ed336074.jpg

W moje ręce wpadły takie o to rękawice, problem polega na tym że na nic w świecie nie potrafię odczytać kto się tam podpisał.
Na pewno są tam podpisy: Bartosz Fabiński, Arkadiusz Wrzosek, Damian Stasiak. Może ktoś potrafi oczytać albo wie kto inny się podpisał na tych rękawicach?View attachment 101585View attachment 101586View attachment 101587
Patrząc po tych nazwiskach, które zidentyfikowałeś, na pewno byli to zawodnicy walczący na wydarzeniu KSW 90. Bardziej niestety nie jestem w stanie pomóc.

Patrząc po tych nazwiskach, które zidentyfikowałeś, na pewno byli to zawodnicy walczący na wydarzeniu KSW 90. Bardziej niestety nie jestem w stanie pomóc.
Na drugim zdjęciu prawdopodobnie nazwisko zaczyna się od V. Nie jestem niestety ekspertem od KałSW zeby takiego gagatka zidentyfikować
Edit: Vitasovic walczył wtedy z wrzoskiem :wow:
Zgadzało by się bo imie krótkie i zaczyna się na I

LZ to będzie podpis Laida Zerhouniego

Obok (po prawej) zdaje sie rozpoczęty literą S - Może Soldaev

Podpis obok Vitasovica wygląda jakby ktoś zaczął od litery R - może Isai Ramos?
To nie jest LZ, tylko "24 godziny na dobę" się podpisał :suchykarol:

Też tak pospisuję, jak np przychodzą sprawdzać instalację gazową bądź elektryczną i trzeba walnąć "parafkę". Nic nie znaczące hieroglify.

Ostatnie zdjęcie, nie znam bazgrołów tych zawodników ale musisz szukać kluczem tych którzy walczyli na tej gali z której masz podpisy i tak dopasować.
A tego co jakiś inteligent zajebał czarnym flamastrem na czarnych literach to nigdy nie odgadniesz i to pozostanie z tobą do końca życia, ta ciekawość kto to kurwa namalował.

Chuj w sumie mogę się mylić bo go na tej gali nie było, bardzo trudno odgadnąć takie hieroglify.

Własnie też bym obstawiał że na ostatnim zdjęciu jest Siraj.
Wiesz jakbym wiedział na jakiej gali był podpisywane to bym sam odszyfrował, ale niestety tego nie wiem.

Własnie też bym obstawiał że na ostatnim zdjęciu jest Siraj.
Wiesz jakbym wiedział na jakiej gali był podpisywane to bym sam odszyfrował, ale niestety tego nie wiem.
Isai Ramos też trochę pasuje, ale bardziej Siraj

Musisz rozszyfrować podpis zagranicznego zawodnika i jechać kluczem jego gali, bo Polacy jak Fabiański mogli być poprostu w narożniku, a nie walczyć na tej gali.

Więcej nie pomogę bo to dla mnie wróżenie z fusów, dowiedz się może u źródła.

Back