"- cykle z Piechota, Wronskim - sa na duzy plus ale ile osob trenuje mma na tym forum ? 1% - to widac po zainteresowniu pod filmikami"
Heheh, Fresh, a najlepsze, że ja pod większością komentarz dałem... :D Masz rację, nie wiem ile było odtworzeń, ale odzew w postach był skromny. Najwyraźniej mało kto trenuje tu jednak...albo mało kto szanuje rady takich nazwisk. Lub jak mówię, nie wiemy jak z odtworzeniami ;-)
Po tym co pamiętam było pisane na temat Technicznych Wtorków to miało się zobaczyć w czasie ile będzie odpaleń...No i materiały zniknęły jakoś, choć oglądałem każdy. Kto tym sportem i poradami autorytetów ma być zainteresowany? Można się czepiać co jest pokazywane, ale myślę, że warto było zawsze obejrzeć, posłuchać co mają te "głowy" do przekazania. No nic, może wszyscy trenujący/uczący się nie mają czasu na internet zupełnie ;-)
PS: Jakbym wiedział, że tak potrzebne są wejścia na stronę...to bym przez nią wchodził, a tak wiem, że jak zechce skomentować temat od razu to wygodniej jednak czytać newsa na forum ;-)