Ramp4ge
Shark Fights Heavyweight
Witam . Od momentu zakończenia walki między Mirem a Dużym Nogiem - zastanawiam się, z kim Amerykanin mógłby się zmierzyć . Wiadomo, że zwyzięzca walki Overeem vs Lesnar - stanie przeciwko Dos Santosowi, o pas mistrza świata wagi ciężkiej . I tu powstaje luka . Jak sądzicie, z kim Frank Mir mógłby się teraz zmierzyć, o szansę walki przeciwko mistrzowi świata tej kategorii ? Pomysłów mam kilka, oto i one :
1. Przegrany walki Lesnar - Overeem ( o ile przegrany nie podaruje sobie walczenia w oktagonie )
2. Cain Velasquez ( były mistrz świata raczej dostanie przeciwnika na odbudowanie się, ale kto wie...)
3. Shane Carwin ( podobna sytuacja, co u Velasqueza - z tym, że tutaj jestem niemal pewien, że Carwin będzie walczył z o klasę słabszym przewinikiem . )
4. Fabricio Werdum ( Głośno było o jego ew. walce z Schaubem, ale jak widać - nic nie zatwierdzono )
Jakie jest wasze zdanie na ten temat ?
1. Przegrany walki Lesnar - Overeem ( o ile przegrany nie podaruje sobie walczenia w oktagonie )
2. Cain Velasquez ( były mistrz świata raczej dostanie przeciwnika na odbudowanie się, ale kto wie...)
3. Shane Carwin ( podobna sytuacja, co u Velasqueza - z tym, że tutaj jestem niemal pewien, że Carwin będzie walczył z o klasę słabszym przewinikiem . )
4. Fabricio Werdum ( Głośno było o jego ew. walce z Schaubem, ale jak widać - nic nie zatwierdzono )
Jakie jest wasze zdanie na ten temat ?