nairoqintana
Oplot Challenge Heavyweight
Coś tu chyba jest nie halo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
gdzie jest nasze stare dobre cohones ?
Evo chyba zachował konto i Andrzej z tego co widziałemMoje konto założone w 2020 zostało całkowicie anihilowane
Chyba nigdy nie zrozumiem, jak można było nie robić backupów. Ktoś tu ladnie dal dupy po calosci :D
![]()
Ty nie bądź taki mądry moje konto stare oddawać a tak poważnie miło wracać do normalności
Tak naprawdę tematy typu pewniaki, piłka nożna, tenis inne sporty by trzeba na nowo utworzyć, chyba, że ktoś ma jakieś przecieki, że jest szansa, na przywrócenie danych?
Ale przynajmniej z powodu wyjebania sie serwerów, nie bylo placzu po bombie ktora uspila Martineza w weekend
![]()
Bo mnie się tak łatwo usunąć nie da i nawet pożar nie wystarczył (tylko avatar musiałem sobie wrzucić nowy bo stary był) - niestety pewnie z 3k postów mi przepadło. W sumie to się odechciewa tematów na nowo zaczynać, przepadło dużo fajnego kontentu z tego działu a póki tego layoutu nie poprawią, to nawet mi się nie chce pisać tutaj, bo niewygodnie to czytać i użytkowanie przynajmniej z poziomu mobilnego upierdliwe. Pożyjemy, zobaczymy.Evo chyba zachował konto i Andrzej z tego co widziałem
Nawet nie ma jak zacytować autora analizyAle przynajmniej z powodu wyjebania sie serwerów, nie bylo placzu po bombie ktora uspila Martineza w weekend
![]()
Cirkunov
Wątpię by go UFC nie wywaliło po tej walce. A jeśli nie, to zdecydowanie można próbować przeciwko niemu z większością rostera.I vice versa co do analizy tego bażanta. Kolejna jego walka w UFC i wszystko na rywala. Typ nic już nie ma i nic nie trzyma.
to nawet mi się nie chce pisać tutaj, bo niewygodnie to czytać i użytkowanie przynajmniej z poziomu mobilnego upierdliwe. Pożyjemy, zobaczymy.
Wspólnymi siłami damy radę!Z tego co piszą ma wszystko pomału wrócić jak było wcześniej.
"Na dniach" - jak zwykle. Trzeba być dobrej myśli. Szkoda tego, co się udało tu już napisać, a co przepadło bezpowrotnie, bo korzystając z wyszukiwarki można było trochę czasu zaoszczędzić, co do niektórych zawodników.Z tego co piszą ma wszystko pomału wrócić jak było wcześniej.
Serio nie macie backupów żadnych? Taki duży portal? Chyba największe forum MMA w Polsce i nie robiliście backupów? Ludzie odpowiedzialni za takie coś to od razu pod gilotynę, amatorka jak skurwesyn. Większa amatorka niż Najman w sportach walki.
Tez mnie dziwi ta sytuacja jako osoby z branzy IT, ale juz nie ma co drazyc tematu. Gdyby byla mozliwosc to by przywrocili nowszy backup. Pozostaje ruszyc od nowa i nie ogladac sie na to co bylo. Mam tylko nadzieje na zmiane szablonu, bo obecny jest zupelnie nieczytelny na urzadzeniach mobilnychSerio nie macie backupów żadnych? Taki duży portal? Chyba największe forum MMA w Polsce i nie robiliście backupów? Ludzie odpowiedzialni za takie coś to od razu pod gilotynę, amatorka jak skurwesyn. Większa amatorka niż Najman w sportach walki.
Konto zniknęło bo zakładał je chyba rok temu.Brakuje mi m.in użytkownika o nicku Karwantes pytanie czy chłopak wycofał się czy zajęty bo dobrze się z nim dyskutowało, a przez to wszystko trochę fajnych ziomków uciekło, ale nie wszyscy na szczęście