Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Albo wyjdzie do 2 rundy...FF jakiego potrzebowaliśmy.
Jeszcze niech w narożniku Rutkowskiego stanie Stanowski i jestem kontent
Chuja nie 120. Stonoga ma raptem 50, a Rutkowski jest chyba 61. Kiedyś sprawdzałem ile lat ma Stonoga bo stwierdziłem, że w wieku 60 lat ciężko być tak zjebanym i on jest 1974 rocznikW oktagonie grubo ponad 120 lat, specjalista geriatra potrzebny w sztabie medycznym.
Nie, Denis Załęcki poszedł do Boxdela i ma wystąpić w jego nowej organizacji, którą chcą zrobić 4 października na złość CLOUT.Hallman vs Denis ?
Jeszcze godzina do tego "wydarzenia"Nie, Denis Załęcki poszedł do Boxdela i ma wystąpić w jego nowej organizacji, którą chcą zrobić 4 października na złość CLOUT.
Jutro zaczynają promocje.
Żeby tylko Zibi nie pojechał prosto do prosektorium po gali !! czy hajs jest tego warty ?!27.08 widziałem Zbysia w hali odlotów na Okęciu.Nie powiem, poruszał sie dość dziarsko .Na szklanym ekranie wygląda na grubszego.
Zbysiu ma chyba syna bo razem z nim szedł chłopak w wieku ~18 lat.
Chyba na hali odlotów.pl…27.08 widziałem Zbysia w hali odlotów na Okęciu.Nie powiem, poruszał sie dość dziarsko .Na szklanym ekranie wygląda na grubszego.
Zbysiu ma chyba syna bo razem z nim szedł chłopak w wieku ~18 lat.
Ulicznik?Cieszy docenienie w końcu talentu Waszki G, moje okolice jestem dumny Polakiem i kujawiakiem
Dla mnie jest tego warte. Skoro chłop chce się przekręcic to jego sprawa. Przecież sam się znokautował na własnych szczynach to co może się nie udać?Żeby tylko Zibi nie pojechał prosto do prosektorium po gali !! czy hajs jest tego warty ?!
Tak i co najważniejsze siedział, jest gitem.Ulicznik?
Labrygas groźny.
Legendarne życie jak maczetaCieszy docenienie w końcu talentu Waszki G, moje okolice jestem dumny Polakiem i kujawiakiem
Granice zostały przekroczoneCzemu odwołane ?