Clout MMA

Polish_20240812_052200824.jpg

Screenshot_20240812_051959_Instagram.jpg

:whodefuk:

FF jakiego potrzebowaliśmy.
Jeszcze niech w narożniku Rutkowskiego stanie Stanowski i jestem kontent :pudzianfap:
Albo wyjdzie do 2 rundy... :lol:
PS. ile te rundy bo chyba nie 3x3, prędzej bym widział np. 5x1 min. :wink::lol: z 3 min. przerwami na dojście do siebie, pewnie 5 min. nawet byłoby lepsze...
Detektyw Rutkowski (64,5 roku!) przy nim Prezes (50 lat) i Stary Muran (56 lat) to młodzi fighterzy! a Stonoga (50 lat) ale sport to pewnie widuje w TV...

W oktagonie grubo ponad 120 lat, specjalista geriatra potrzebny w sztabie medycznym.
Chuja nie 120. Stonoga ma raptem 50, a Rutkowski jest chyba 61. Kiedyś sprawdzałem ile lat ma Stonoga bo stwierdziłem, że w wieku 60 lat ciężko być tak zjebanym i on jest 1974 rocznik

Stonoga, który przeszedł udar, zawał, pewnie ma astme i nic wspólnego ze sportem, ma wyjść walić się po mordzie xD

Ja rozumiem, że ten człowiek dla pieniędzy zrobi wszystko, ale trudno oczekiwać, że tam coś się wydarzy.

Może jeszcze Ziobro niech to sędziuje? :juanlaugh:

27.08 widziałem Zbysia w hali odlotów na Okęciu.Nie powiem, poruszał sie dość dziarsko :frankapprove: .Na szklanym ekranie wygląda na grubszego.

Zbysiu ma chyba syna bo razem z nim szedł chłopak w wieku ~18 lat.
Żeby tylko Zibi nie pojechał prosto do prosektorium po gali !! czy hajs jest tego warty ?!

27.08 widziałem Zbysia w hali odlotów na Okęciu.Nie powiem, poruszał sie dość dziarsko :frankapprove: .Na szklanym ekranie wygląda na grubszego.

Zbysiu ma chyba syna bo razem z nim szedł chłopak w wieku ~18 lat.
Chyba na hali odlotów.pl…

Ale Szachta dał sobie wejść na głowę im dwóm. Masakra cisnęli go aż smutno szkoda ze nie podołał hehe

Back