Karwantes
M-1 Global Welterweight
Kursy na friki spadają w mgnieniu oka.Ok. Wczoraj było dziś już nie patrzyłem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kursy na friki spadają w mgnieniu oka.Ok. Wczoraj było dziś już nie patrzyłem
Mam nadzieję jeszcze że Łukaszek będzie miał opiekę nad dzieckiem, bo widać że babsko niestabilne emocjonalnie, będzie tak ryczeć do telefonu przy córce i ją straszyć?
Dzis do grilla zaaplikowałem wiadereczko i o to kurwa chodziBuch w płucach, wiosna za oknem, taki piątek to ja rozumiem
Pojebałem tematy, to wiele tłumaczyDzis do grilla zaaplikowałem wiadereczko i o to kurwa chodzi
Mocna indica sie trafiła
Pawełek chce powrotu Dubiela, bo dobry czek za niego dostanie z walki.Objerzałem najlepsze momenty z wczorajszej konfy. Z dnia na dzień były prezes FEN-u jest coraz bardziej żałosny. Te jego teksty,a potem "vagina face" go łapie za gardło i trzyma ,a ten nic tzn robił przepychał głową.
Pawełek chce powrotu Dubiela, bo dobry czek za niego dostanie z walki.
Widać że się wkurwił bo posadził odrazu Marcinka na kanapęWyobraź sobie człowieku że ten ochroniarz na środku dostaje nóżką od stołu w oko, tak nie fartownie jak czasami się zdarza raz na milion
Muran jak się napalil na masę
Czyli jeszcze friki potrafią zaskoczyć. Nikt by się nie spodziewał, że można dostać orgazmu słysząc głos ponad 60 letniego konfidenta.Ja pierdole, stary zjeb chyba dostał orgazmu słysząc że masa dzwoni. Podejrzewam, ze nawet by się tak nie cieszył jakby się dowiedział, ze syn żyje
Mimo że ustawka to i tak żenadaPrzecież to wszystko ustawione jak mecze polskiej ligi przez fryzjera
Czyli jeszcze friki potrafią zaskoczyć. Nikt by się nie spodziewał, że można dostać orgazmu słysząc głos ponad 60 letniego konfidenta.