Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A to już musisz w ich łóżku być z kamerą. Ludzie mają wszelakie dewiacje.Jak to jest z tym Najmanem teraz? Jego żona na niego robi?
Ci co za PPV zapłaciliJak to jest z tym Najmanem teraz? Jego żona na niego robi?
jak najman zacznie GnP to sie zesra a fonfara to przetrzymaAndrzej obroni, to musi coś wymyślić na szybko, bo wyłapie najcięższy nokaut w życiu![]()
Kto to w avatarze? Jacek Jaworek? Jego też bym zobaczył w klatce kontra Jarek Ninja. Tylko musieliby przynieść zaświadczenia o niekaralnościJak to jest z tym Najmanem teraz? Jego żona na niego robi?
Parę lat temu robilem u Melvina. Napewno nie jest przereklamowany. Ape Polaków nie lubiKiedys rozkminiałem jego rywali. Wiem że był wyżej od przereklamowanego Melvina Maonhofa
Kurwa Jacka szuka cały świat a ten se na cohones na legalu siedzi. Szacun za luz morda !Kto to w avatarze? Jacek Jaworek? Jego też bym zobaczył w klatce kontra Jarek Ninja. Tylko musieliby przynieść zaświadczenia o niekaralności
Najman 10 sekund i w bocznej
Ubity![]()
Był kozakiem, ale tez przereklamowany. Nie znalazłem na jego rozkładzie dobrych nazwisk, procz zardzewiałego bonjajskiego. KO na Huncie w mma nie licze bo to nie typowe K1Parę lat temu robilem u Melvina. Napewno nie jest przereklamowany. Ape Polaków nie lubi