Civilization VII

JigoroKano

Bellator
Featherweight
Gra ma się ukazać w okolicach Marca 2025. Pierwszy gameplay będzie pokazany już 20.08!

Jak zwykle zapowiadana jest przełomowa edycja ale jak się pewnie domyślałemy wielkich przełomów nie będzie bo gameplay, system turowy itd zzbyt duzego pola manewru niee daje. Tak czy siak ciekawe jak 7mka się zaprezentuje bo tytuł kultowy zdecydowanie JESST.

Jakoś mnie nowe strategie a zwłaszcza buildery z dodatkowymi efektami nie jarają. Ale może sie nie znam, bo zatrzymałem się na faraonie z 98 roku. Podobnie z rts-ami. Nie widzę większego zamiłowania do nowszych age of empires albo twierdz. Przełom to ewentualnie gra manor lords.

Poza tym i ceną za podstawkę ok chyba
Znając życie będzie jak z poprzednimi częściami od IV czyli podstawka nie do grania.
Np. moja ulubiona V była o kant dupy rozbić w podstawce a nawet po 1 dodatku.
Każda od IV nabierała sensu i pełnej głębi dopiero w wersji complete, więc albo kupujesz podstawkę a później drogie dodatki i dlc albo (jak ja) czekasz kilka lat na wersję complete i jakąś promocję :beczka:

jest ok ale postaci - liderzy wyglądaj słabo i ich animacje są słabe niestety wciąż. :matt:

Poza tym i ceną za podstawkę ok chyba :eddieconspiracy:
zobaczymy, jak to będzie "w praniu".
ceny można było się spodziewać ok 250-300.
może zrobią promo w okresie świątecznym.

Back