Wchodzić, lajkować, a o resztę ja się będę martwił! http://www.facebook.com/pages/Mamed-Khalidov-in-UFC/311549658929824
Też polubiłem, jestem nieco sceptyczny co do efektu, no ale zręczny z Ciebie internauta, więc może odniesiesz jakiś skutek. ;)
Widziałem jak fani Cote szturmowali media o jego powrót do UFC,zapewne też się do tego przyczynili,więc myśle,że warto :) Na awatar przydała by się tam przeróbka Mameda z pasem UFC ;]
"Daj lajk na fejsbuku, a pokażemy światu, że jesteśmy przeciwko wojnie w ... !!!!11111oneoneone" Love that shit.
Hang, nie od dziś wiadomo,że ilość fanów na facebooku przekłada się na zainteresowanie sponosrów. Wojny tym nie wygrasz,ale do stracenia nic nie ma.
@yagiel Tak, jestem święcie przekonany, że te kilka/naście tyś osób na fb przekonają Mameda by porzucić wszelkie swoje przemyślenia i podążyć za głosem ludu. Jak dana zobaczy, że cały naród chce "naszego" w UFC to specjalnie tylko dla niego zorganizuje event ! Nie mam nic przeciwko takim akcjom na fb, ale tutaj to jakiś żart i mało przemyślana akcja.
Początek : bezsens trochę Po dłuższym zastanowieniu : czemu nie ;] Wiec : proponuje przeprowadzić ogolnoświatową akcją Mamed do UFC ! słać wszędzie gdzie się tylko da ! obecnie jestem wstanie zgodzić się nawet na Khalidowa wyskakujacego z mojej lodówki, byle tylko stłukł kogoś w UFC ! arrr
Zeby sie nie skonczylo tak jak Irokez vs Warburton. Trzeba powysylac do zawodnikow zeby wystawili na sciane. Ja obiecuje dzis, albo jutro zrobic jakies konto i zlajkowac :D