FIGHT CARD Dave Bautista (0-0) vs. Vince Lucero (22-22) David Loiseau (20-10) vs. Chris McNally (5-4) Luis Felix (7-6) vs. Marc Stevens (14-7) Brett Chism (16-11) vs. John Howard (17-7) Keith Jeffrey (8-2) vs. Chad Reiner (29-13) Saul Almeida (12-2) vs. Calvin Kattar (12-2) Gemiyale Adkins (7-3) vs. Mike Campbell (11-4) Todd Chattelle (10-7) vs. Chandler Holderness (9-3) Chris Guillen (13-12) vs. Greg Rebello (13-4) Josh Diekmann (12-4) vs. Tyler King (4-1) Shedrick Goodridge (2-2) vs. Brennan Ward (2-0) Nate Andrews (1-0) vs. Leon Davis (2-0) Rob Costa (2-1) vs. Andre Soukhamthat (2-1) Stream: http://wrestletube.net/channel-1
Łał ... Ten jego przeciwnik pomimo 40 lat wyglądał na jakieś 50, stójka cepeliada i "szałowe" zakończenie pojedynku.
E tam. Dla Pudzilli nadawałby się. Kariera Mariuszka nie leży mi specjalnie na sercu. Więc na taki freak fight nie obraziłbym się.
Coś mi się widzi, że KSW nie byłoby stać na Batistę. Swoją drogą Pudz wciągnąłby go nosem, typ trzyma "gardę" jak dzieciaki na solówkach za podstawówką. Ale niebieski pasek w BJJ jest... :-)
Zerowa technika w stójce i słaba kondycja kontrastują z dobrą pracą i kontrolą w parterze + poprawnym obaleniem. Nie zachwycił, a Pudzian spokojnie poskładałby go.
To wiadomo że by wygrał, ale fajna byłaby ta ca cała otoczka. Dla mnie rywal Pudziana nie musi być wartościowy sportowo.
Osobiście wolałbym jednak, gdyby Pudzianowski otrzymał w następnej walce przeciwnika o wyższych umiejętnościach, niż Batista czy Pilliafas. Jeśli znowu odnotowałby porażkę, to Batista na odbudowanie jest strzałem w dziesiątkę. Z drugiej strony, nie miałbym nic przeciwko pojawieniu się 'Animala' na KSW - w moich oczach jest on lepszym wyborem, niż Bob Sapp...