Jak poinformował portal STsport Rafał Dąbrowski pseudonim Uszol może wycofać się z walki z Aleksandrem Emelianenko. Rezerwowym zawodnikiem, który chciałby podjąć się rywalizacji z bratem Fedora jest Mirosław Okniński były trener Mariusza Pudzianowskiego.
No fakt Pudzilla jako zapowiadacz walk, a Mirek w ringu, to zamiast bić się z Alexem to ruszy na Pudziana:-)
Tak, czepiam się, ale... Nie rozumiem jaki jest sens w powtarzaniu informacji, które wisiały na stronie kilka dni temu.
ja widocznie przeoczylem.zreszta informacja niepotwierdzona wiec z doswiadzczenia wiem ze lepiej poczekac co dalej :-) P.s GLF meczy mnie twój avatar-coś mi ta twarz świta ale nie pamietam.Kto to jest?:)
Informację (o tym, że Okniński jest rezerwowym do tej walki) podano oficjalnie, wraz z opublikowaniem fot z podpisywania kontraktów. Ten w avatarze to ja ;)
GLF genialne zdjęcie-z tego profilu wida całą urode ;-) możesz podać link? bo na tym STsport jest napisane ze nieoficjalnie.
Przemek: http://fightsport.pl/latest/strefa-walk-jotko-i-morzyszek-podpisali-kontrakty-miroslaw-okninski-rezerwowym-do-walki-z-aleksandrem-emelianenko.html Wygląda na to, że na mmarocks tego tematu na głównej nie było. Musiał przewinąć się w komentarzach. Mój błąd, sry.