Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To on się ogarnął?Ciałokrzyś to człowiek, który pomógł bonusowi bgc się ogarnąć i zasługuje na propsy.
A nie ? Trenuje cały czas i przestał pic ;)To on się ogarnął?
Chłop trenuje "jak zawodowiec" od 2 lat, a dalej nic nie potrafi, wygląda jak pół dupy zza krzaka i jedyne co robi to odcina kupony od sponsorów na instagramie i jak go Wuwunio zaprosi do programu.A nie ? Trenuje cały czas i przestał pic ;)
nie musi potrafić, nie ma ambicji lania się na profesjonalnych galach nie dla freaków, niech odcina kupony, zrzyga sie raz na jakies dwa tygodnie na jakims streamie, wpadnie do wuwunia i porobi dymy na jakims fejmie czy innym punchdownie i bedzie spoko :DChłop trenuje "jak zawodowiec" od 2 lat, a dalej nic nie potrafi, wygląda jak pół dupy zza krzaka i jedyne co robi to odcina kupony od sponsorów na instagramie i jak go Wuwunio zaprosi do programu.
Ten galop i ruch głowa do zbicia żółwia w wykonaniu Bodyego klasa sama w sobie
Bobikraj TOP!Bobikraj
Ten galop i ruch głowa do zbicia żółwia w wykonaniu Bodyego klasa sama w sobie
CiałoKrzyśCiałoChrystus
![]()
Nie chcę bana(kolejnego) więc nie odpowiem.Gość się wydaje sympatyczny i jest bekowy to czemu go nie lubieć ?
Chyba to samo mieliśmy na myśliNie chcę bana(kolejnego) więc nie odpowiem.![]()
że wybitny muzyk, to już pewnie wieszMnie wydaje się Ciało Chrystusa sympatyczny i bekowy ale jakoś nie śledzę mocno jego dokonań więc może jest coś o czym nie wiem xd
Fakt. Trochę rap, trochę metal, trochę disco polo a trochę jeszcze chuj wie co.Body Christ ma swój styl to jest najważniejsze.