noodles Bellator Bantamweight Feb 10, 2012 #2 napisz od której minuty bo nie chce mi sie tych bezmózgów oglądać
Sonny87 BAMMA Flyweight Feb 10, 2012 #5 tytuł miażdzy :D juz teraz wiem, że chodzi o program rozrywkowy
noodles Bellator Bantamweight Feb 10, 2012 #8 hahah o kurwa ale głupoty, zbił grubasa, pare minek, ciekawe ile hajsu wzieli :-) co ja pacze, ide sie uczyć :-)
hahah o kurwa ale głupoty, zbił grubasa, pare minek, ciekawe ile hajsu wzieli :-) co ja pacze, ide sie uczyć :-)
Ramp4ge Shark Fights Heavyweight Feb 10, 2012 #10 Nie wiem co was śmieszy . Największe gówno jakie oglądałem .
MMAteusz Maximum FC Welterweight Feb 10, 2012 #12 Nawet Grucha się załapał. Program durny, ale tytuł mnie trochę rozbawił.
dadus26 Jungle Fight Featherweight Feb 10, 2012 #14 pojebane jakieś, ale mam nadzieję że chłopakom dużo zapłacili
Madman Bellator Welterweight Feb 10, 2012 #15 Tytuł iście niefortunny... :-) Już myślałem, że Janek z Jurasem postanowili podpisać kontrakt z Brazzers.com :-)
Tytuł iście niefortunny... :-) Już myślałem, że Janek z Jurasem postanowili podpisać kontrakt z Brazzers.com :-)