Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
polecam Kettlebell
To chyba tak jak Baddream napisał najlepsza w tym wypadku joga. Tylko trzeba by było znaleźć taką bez tej durnej otoczki, palenia świeczek i jakiegoś pierdolenia wiesz o co chodzi. Same ćwiczenia, piękne kobiety i nic więcej Poza tym to podobno mocno polepsza wytrzymałość stawów i oddychanie. Zawodnicy mma dlatego to często trenują bo w przerwie między rundami szybciej sie regenerują dzięki jodze.kettle na pewno tak jak i kompleksy sztangowe, tyle ze mi sily nie brakuje. bardziej dynamiki rozciagniecia, wlasnie takiej mobilnosci i nawet nie wiem jak to nazwac, zwinnosc, gibkosc aronoł
To chyba tak jak Baddream napisał najlepsza w tym wypadku joga. Tylko trzeba by było znaleźć taką bez tej durnej otoczki, palenia świeczek i jakiegoś pierdolenia wiesz o co chodzi. Same ćwiczenia, piękne kobiety i nic więcej Poza tym to podobno mocno polepsza wytrzymałość stawów i oddychanie. Zawodnicy mma dlatego to często trenują bo w przerwie między rundami szybciej sie regenerują dzięki jodze.
Niektózy też mówią właśnie, że jak sie dużo bjj trenuje to człowiek zaczyna być trochę "sztywny" bo ciało rusza się ciągle po konkretnych "torach". Nie wiem do końca jak to wyjasnić. I właśnie dlatego trzeba koniecznie dołożyć jakiś trening na poprawe mobliności.